Gravide Barbara Zatler: Jeg var ved at give op

Den danske playboy bunny og realitydeltager Barbara Zatlers graviditet er så hård, at hun for en tid overvejede at smide håndklædet i ringen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. november 2014 kl. 19:20

33-årige Barbara Zatler er gravid i 17. uge med sit første barn, men selvom hun og kæresten glæder sig til at modtage deres lille pige til april, så har graviditeten været ubeskriveligt hård for Barbara, der er kendt som Playboy-model og tv-personlighed i blandt andet ‘Zulu Djævleræs’ og ‘Et ton cash’.

Maven er ikke så stor endnu, men den er der. (Foto: Privat)

Maven er ikke så stor endnu, men den er der. (Foto: Privat)


– Jeg kan fortælle, at det har været og er stadig en hård graviditet, da jeg døjer meget med kvalme. Jeg har kastet op konstant og måtte på hospitalet på grund af det. Jeg fik ingen næring, så jeg var ved at kaste håndklædet i ringen for bare at blive fri for den kvalme. Men jeg bed i det sure æble og holdt ud, siger Barbara til Realityportalen.dk
Playboy-modellen fortæller samtidig, at hun har fået medicin for at tage den værste kvalme, som hun må tage hver dag for ikke at holde tilværelsen ud.
LÆS OGSÅ: Geggos far var stiknarkoman
Jeg er klar til børn
Det har været den rigtige beslutning for Barbara at vente med at blive gravid. I en alder af 33 år, snart 34, føler hun, at hun for alvor er klar til at tage ansvaret som mor på sig. Og kæresten er også ellevild for, at de nu skal være forældre.
– Min kæreste og jeg blev enige om, at tiden var til at blande vores gener og skabe liv. Han er utroligt glad ved børn, så han er ederspændt på at hilse på den lille, når hun kommer, siger hun glad og forsætter:
– Min familie synes absolut også, det er på tide! De har længe ventet på, at jeg skulle forøge familien og føre vores slægt videre.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Julie taler ud om graviditeten
Sund baby
Selvom den lille pige inde i maven er hård ved sin mor lige nu, så kan Barbara være glad for, at barnet er sundt og rask og vokser, som det skal. Og udover den slemme kvalme har der ikke været andre komplikationer.
Derudover afslører den vordende mor også, at parret allerede har fundet er navn.
– Vi venter jo en pige, og hvad navnet angår, så har vi nok fundet et til hende, men det holder vi lidt på endnu, siger hun hemmelighedsfuldt.
Nu håber Barbara bare på, at kvalmen snart forsvinder, så hun kan nå at nyde graviditeten, inden den er slut.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser