Gravid ung mor afslører barnets navn

Til januar kommer Sabrinas datter til verden, men navnet har været på plads i mange år.

Af Louise Vilsbøl - 15. august 2019 kl. 9:02

Til januar bliver Sabrina fra ‘De unge mødre’ mor til to, når hendes datter kommer til verden. Tidligere på måneden afslørede hun kønnet og fortalte, at hun begyndte at græde, da hun fandt ud af, at det var en pige, hun ventede.
– Vi er så lykkelige! Vi havde håbet på en pige, da vi synes, det kunne være sjovt med en af hver. Og det fik vi, fortalte Sabrina dengang. Sammen med kæresten Robin har hun nemlig i forvejen sønnen Oliver på et år.
LÆS OGSÅ: YouTube-stjerne kommer med i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sabrina fortæller om den spiseforstyrrelse, hun led af som yngre.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Nu afslører Sabrina så navnet på sin kommende datter, og det sker med en video på YouTube, hvor hun på et skilt staver navnet Izabella Zelina, og det viser sig, at der er en god grund til, at det er netop det navn, parret har valgt til datteren.
– Det er et navn, jeg har elsket, siden jeg var 11 år. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil have en søn, der hed Oliver og en datter, der hed Izabella. Og Robin kunne heldgivis også godt lide navnene. Hvis Oliver var blevet en pige, havde han heddet Izabella, fortæller Sabrina og fortsætter:
– Vi synes, det er smukt og mere unikt, når det staves med Z. Hendes mellemnavn synes vi også bare var smukt og passede til. Vi var i tvivl, om det skulle være Zelina eller Zophia, så jeg sagde til Robin, at han skulle vælge, for jeg kunne ikke bestemme mig.
Se videoen med navneafsløringen herunder: