Gravid ung mor viser maven frem

‘De unge mødre’-deltageren kan ikke længere skjule, at hun er gravid.

Af Jonas Sand - 6. december 2016 kl. 19:25

I starten af det nye år bliver ‘De unge mødre’-deltageren Nicoline Andersen mor for anden gang. Og maven er i den grad vokset på den unge mor, der i hvert fald ikke længere kan skjule, at hun er gravid.
– Jeg er 31+2 nu. Det går egentligt okay, men det er stadig hårdt for kroppen her anden gang. Jeg kaster stadig op, men jeg har så til gengæld ikke taget på, hvilket jo kun er positivt, fortæller Nicoline til Realityportalen.dk.
Men det er ikke kun udvendigt, at graviditeten kan ses. Der er nemlig også godt gang i den lille pige inde i Nicolines mave.
– Hun er stadigvæk utrolig livlig. Det er faktisk blevet værre. Hun ligger oven på moderkagen. Hun ligger helt ud til maveskindet, og det er ubehageligt, så langt hun viser sig ude nogle gange. Men det er selvfølgelig også rart, at jeg slet ikke er i tvivl om, at hun er der.
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører navnet: Det skal min datter hedde
Faren hjælper til

(Foto: Privat/Instagram)

Vuggen startede hos Nicolines storebror, og siden har både den unge mor og hendes søn brugt den. Og nu får datteren altså glæde af vuggen, der næste år kan fejre 25 års fødselsdag.(Foto: Privat/Instagram)


‘De unge mødre’-deltageren har først termin den 5. februar, men hun er allerede godt forberedt på at få en ekstra pige i hjemmet.
– Jeg er helt klar. Hendes værelse mangler lige lidt billeder og hygge, men vugge, hylder og sådan noget er gjort klar. Det samme er pusletaske, siger Nicoline, der får stor hjælp af faren til barnet, selv om de to ikke længere er kærester.
– Jeg har kontakt med faren. Han er rigtig god og sød til at komme og hjælpe. Jeg har haft det rigtig skidt i min ryg og krop generelt, så han har også været sød til at hjælpe med det huslige, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Single ung mor venter barn nummer to
LÆS OGSÅ: Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.