Gravid ung mor viser maven frem: Så meget har jeg taget på

‘De unge mødre’-deltageren har taget mere på end i sin første graviditet. Men det har hun det helt okay med.

Af Jonas Sand - 9. august 2019 kl. 19:28

Om tre måneder bliver ‘De unge mødre’-deltageren Simone Pedersen mor for anden gang, når hun føder en lille pige. Det er hendes første barn med Kasper, mens hun har en datter, Emliy, fra et tidligere forhold.
‘De unge mødre’-seerne får lov til at følge med i graviditeten i den igangværende sæson, men på Instagram holder Simone også sine følgere opdaterede på, hvordan det går.
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl
– Jeg har taget virkelig meget på den her gang! Hele 20 kilo, og der er stadig tre måneder tilbage. Jeg tænker måske, folk skal overveje, om det er nemmere at hoppe over mig end at gå uden om mig, skriver hun efterfulgt af et par grinende emojis.
‘De unge mødre’-deltageren har delt et billede af sin mave, og flere af følgerne konkluderer da også, at hun stråler i graviditeten. De 20 ekstra kilo gør derfor heller ikke så meget for Simone.
– Men jeg har det bedre med mig selv denne gang, og jeg tænker faktisk ikke så meget over det. Jeg nyder egentlig bare at mærke liv hverdag, og at ingen kommenterer på, hvad man spiser.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Sygemeldt

Simone fortalte for nylig til Realityportalen, at hun er blevet sygemeldt og derfor skal gå hjemme, indtil hun føder senere i år.
– Det går okay. Jeg er fuldtids-sygemeldt med bækkenløsning, så jeg synes, det er lidt kedeligt. Men ellers går det godt med det hele, fortalte hun og gjorde det klart, at det var ikke var med hendes gode vilje.
– Jeg havde håbet på, at jeg kunne være på min uddannelse, frem til jeg rigtig skulle på barsel, så det er jeg selvfølgelig ret ked af. Men der er jo ikke noget at gøre, og mit praktiksted var meget forstående, så det var rigtig dejligt, siger den unge mor, der kan fortsætte på studiet efter sin barsel.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Herunder kan du se det fine billede af ‘De unge mødre’-deltagerens maven: