Gravid ung mor afslører kønnet: Vi venter en …

Den unge mor og kæresten kender nu kønnet på den baby, der kommer til verden i starten af det nye år.

Af Jonas Sand - 8. august 2016 kl. 12:53

‘De unge mødre’-deltageren Sasja Emilie Vistisen og kæresten Julie bliver i starten af det nye år forældre. Og nu ved parret, at det er endnu en pige, der gemmer sig i maven på den unge mor.

Det er en pige, der i øjeblikket vokser i Sasjas mave. (Foto: Privat)

Det er en pige, der i øjeblikket vokser i Sasjas mave. (Foto: Privat)


– Det er ingen hemmelighed, at vi havde håbet lidt på en dreng. Men uanset hvad, er vi glade for at få en sund og rask baby. Det er jo det vigtigste, fortæller den lykkelige Sasja til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Sasjas datter
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn med pigekæreste
Kæresten på tøjkursus
Sasja har datteren Annalia fra et tidligere forhold, og det er netop en af grundene til, at parret havde håbet på en dreng.
– Det kunne bare have været meget hyggeligt med en af hver. Og så fordi Julie ikke er så god til det med pigetøj, siger Sasja med et grin og fortæller, at hun nu skal have kæresten lidt i skole.
– Hun skal bare have et kursus i at sætte tøjet sammen. Ej, men jeg er lidt sær, når det kommer til tøj, så det kan godt være svært at gøre mig 100 procent tilfreds. Men mon ikke jeg lærer at se lidt gennem fingre med det, der ikke helt ser ud, som jeg gerne vil have det. Julie skal jo have lov til at være lige så meget med på alle punkter, som jeg er.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor springer ud som lesbisk
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor
Forfra med navnesøgningen
Sasja og Julie ønskede en dreng, og derfor var det også drengenavne, der var i deres tanker. Og selv om de ikke helt havde lagt sig fast på et navn, så skal de nu starte helt forfra.
– Nu skal vi bare have have indstillet vores navnesøgning til pigenavne i stedet for drengenavne. Vi var ikke fast besluttet på et bestemt drengenavn, men vi havde udvalgt nogle enkelte, som vi godt kunne lide. Nu har vi kigget lidt på pigenavne, men vi er stadig helt på bar bund, slutter Sasja.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja drømmer om barn med pige-kæresten
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-mor i VILDT vægttab
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.