Gravid ung mor afslører kønnet: Vi venter os en ... - Her & Nu

Gravid ung mor afslører kønnet: Vi venter os en …

‘De unge mødre’-deltageren kender nu kønnet på det barn, der vokser i hendes mave.

Af Jonas Sand - 30. juli 2019 kl. 08:58

Det var en lykkelig Mieke Kuby, der i maj afslørede over for Realityportalen, at hendes drøm om at få barn nummer to med sin kæreste, Tikiri, ville gå i opfyldelse i slutningen af året. Den unge mor havde nemlig fundet ud af, at hun var gravid.
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup
– Vi har det fantastisk godt med, at vi skal være forældre igen. Det er helt vildt underligt! Altså, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig. Men samtidig er det bare det bedste, der kunne ske, jublede Mieke, der på daværende tidspunkt var 8+6 uger henne i graviditeten.
Lykken er ikke blevet mindre siden da, og for en måned siden fandt parret også ud af, hvilket køn de venter sig.
– Det er en lille pige, jubler Mieke, der i øjeblikket er 19 uger henne i graviditeten, over for Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Mieke fortælle om det kortvarige brud, parret havde sidste år.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

“Du må prøve igen, mor”

Mieke fortæller, at hun den 26. juni købte en tidlig kønsscanning hos Jordemoderhuset. Den unge mor fik dog ikke svar på scanningen her, fordi hun i stedet bad om at få svaret lagt i en kuvert. Dagen efter tog hende og datteren, Phoenix, nemlig til England, hvor de sammen med Tikiri åbnede kuverten.
– Tikiri så det først, og han smilede fra øre til øre. Jeg blev lidt sådan: “arrrrgghhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiii”, fordi selv om jeg godt vidste, det var en pige – det følte jeg fra starten af – vil jeg jo også gerne have én af hver, griner Mieke, der dog fik et godt råd af datteren.
– Da vi sagde det til Phoenix, sagde hun: “Okay … men mor, du kan prøve igen”. Hun vil også gerne have en lillebror, fortsætter ‘De unge mødre’-deltageren med et grin.
LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …
Det råd planlægger Mieke og Tikiri at følge i fremtiden, hvor de gerne vil skabe en stor familie.
– Vi vil gerne have lidt af hvert . ikke kun én af hver, siger hun og fortæller, at de ikke har lagt sig endeligt fast på det ønskede antal børn.
– Vi har ikke et tal. Det kommer helt an på, hvilke uddannelser og jobs vi får i fremtiden, og hvad vi kommer til at have råd til. Men vi har da snakket seks til otte børn. Men igen, det kommer an på, om fremtidens økonomi byder os det.
LÆS OGSÅ: Væltet med kærlighed: Ung mor afslører familieforøgelse