Gravid ung mor afslører babynavn

Sasja og Julie kender nu navnet på det barn, der kommer til verden i starten af det nye år.

Af Jonas Sand - 26. oktober 2016 kl. 15:25

Sasja Emilie Vistisen og kæresten Julie bliver i starten af det nye år forældre til en lille pige. Parret havde håbet på en dreng, men da scanningen viste, at der gemte sig en pige i maven på ‘De unge mødre’-deltageren, måtte de starte forfra med søgningen efter et navn.
Den søgning er nu afsluttet, og det lykkelige par er kommet frem til, at det er en lille Alva, der gemmer sig i maven på Sasja. Det afslører den unge mor over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Sasjas datter
– Vi havde fra start af snakket om, at det gerne måtte være et navn, der startede med A, men det var ikke sådan, at det absolut skulle være det. Julie foreslog så Alva, inden vi overhovedet vidste, at det var en pige. Men det afviste jeg allerede der, fortæller Sasja, der siden ombestemte sig.
– Men efterhånden som vi snakkede om flere navne – og faktisk fandt nogle, som vi begge kunne lide – så kunne jeg bare slet ikke komme væk fra Alva. Det kom bare lige pludselig til mig, og så var der slet ikke nogle andre navne, jeg kunne forstille mig, at det skulle være.
Sasja har i forvejen datteren Annalia fra et tidligere forhold, mens det er kæresen Julies første barn.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn med pigekæreste
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor springer ud som lesbisk
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.