Gravid realitydeltager sygemeldt

En graviditet er ikke kun lutter lykke. Det kan ‘Gift ved første blik’-deltageren, som netop er blevet sygemeldt, skrive under på.

Af Lotte Knudsen - 6. september 2021 kl. 17:54

En graviditet er uforudsigelig. Den ene dag kan man have lyst til chokolade. Den næste dag kan man have kvalme og være træt. Og pludselig kan man blive sygemeldt. Sidstnævnte er desværre blevet en realitet for realitydeltageren Kathrine fra ‘Gift ved første blik’.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

Hun venter sit første barn sammen med Michael Kelså Harders, som hun mødte i DR1-programmet ‘Gift ved første blik’. Og selvom parret er lykkelige, er graviditetsrejsen ikke helt nem.

– Opkasten varer ved her i 2. trimester, trætheden er enorm, og jeg hænger bare ikke særligt godt sammen, skriver Kathrine i sit opslag og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Linse til Stjerne Boksning.

– På den ene side er det vildt dejligt at få bekræftet, at det her ikke er standarden, og det giver mening, at jeg har syntes, det har været hårdt. På den anden side er jeg helt vildt glad for mit arbejde, og jeg kan ikke lide at “pive”. Og det er jo nok også derfor, at jeg holdt ud i en måned på job, før jeg måtte kaste håndklædet i ringen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

Nej tak til gode råd fra Instagram følgere

Siden Kathrine og Michael delte nyheden om graviditeten er det væltet ind med gode råd og beskeder fra deres følgere, og nu er det blevet for meget for parret.

– Vi vil helst ikke have flere råd. Det er lidt svært for mig at sige, fordi jeg ved, at de kommer med gode intentioner. Det er bare meget overvældende. De er meget modsatrettede. Vi ved simpelthen ikke, hvad vi skal stille op med alle de råd, fortæller Kathrine.

Parret lover spørge og sige til, når de igen har brug for støtte og råd.

den kommende ‘GVFB’-baby forventes at  i begyndelsen af det nye år.

– Nu skal baby bare vokse sig stor og stærk, og så glæder vi os, måske for første gang nogensinde, til den kolde februar måned.

Den syvende sæson af ‘Gift ved første blik’ kan ses torsdage klokken 20:00 på DR1.