Gravid paradiso: Så meget har jeg taget på

Line Sofie er næsten halvvejs i graviditeten, og det kan man begynde at se på maven.

Paradise hotel
Af Jonas Sand - 26. juli 2016 kl. 14:58

‘Paradise Hotel’-vinderen Line Sofie Hansen afslørede midt i juni måned, at hun sammen med kæresten venter parrets andet barn, der kommer til verden senere i år.
Næsten halvvejs i graviditeten har Line Sofie indtil videre taget 4,1 kilo på, fortæller hun på sin blog. Her følger hun vægten tæt, men desværre gjorde hun ikke det samme, da hun var gravid med sønnen Victor.
– Da jeg var gravid med Victor, skrev jeg ikke ned, hvor meget jeg vejede undervejs – udover at jeg ved, at jeg nåede at tage 22 kilo på. Det er jeg lidt ked af nu, for jeg gad godt vide, om jeg har taget mere eller mindre på indtil videre – sammenlignet med min første graviditet. Nu vil kun tiden vise om jeg kommer over de 22 kilo – I hope not! skriver hun.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinderne: Hvad laver de i dag?
Hjertelyd og følelsen af liv
Line Sofie og kæresten var til første besøg hos jordemoder i fredags, og udover en masse snak gav besøget også parret muligheden for at høre, at der var liv i maven.
– Vi fik dog lov til at høre hjertelyden til sidst, hvilket er rigtig dejligt – så man endnu engang får bekræftet, at der er liv, skriver hun og fortæller, at hun også godt kan mærke liv i maven.
– Faktisk, så kan jeg allerede mærke hende, og det har jeg kunnet i nogle uger nu. Det er selvfølgelig ikke så voldsomt, at man kan se det – eller at min kæreste kan mærke det for den sags skyld. Når jeg mærker hende, er det desværre hurtigt overstået igen.
Her kan du læse hele Line Sofies blogindlæg.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-vinder afslører kønnet: Vi venter en …
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.