Gravid paradiso afslører kønnet: Vi venter en ... - Her & Nu

Gravid paradiso afslører kønnet: Vi venter en …

Jasmin afslører nu kønnet på det barn, der vokser inde i maven på hende.

Af Jonas Sand - 26. marts 2018 kl. 16:59

Det var en lykkelig Jasmin Melina Rendbæk fra ‘Paradise Hotel’ sæson 13, der tidligere på måneden afslørede over for Realityportalen.dk, at hun sammen med sin kæreste, håndboldspilleren Fredrik Schilling, venter sit første barn.
Den tidligere ‘Miss Paradise’-vinder fortalte i den forbindelse, at de allerede havde fået kønnet at vide, men hun ville endnu ikke offentliggøre det. Det er dog ændret nu, og på sin blog fortæller hun, at det er en pige, hun har i maven.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin afslører sandheden om sin graviditet
– Da Fredrik først fandt ud af, at jeg var gravid, svarede han med det samme: “Jeg håber, det bliver en dreng!” Nu er status så, at der til sommer kommer en lille pige, skriver hun og fortæller, at det er både hun og kæresten rigtig glade for alligevel.
– Da jeg lå til scanningen for at få at få kønnet at vide, var Fredrik selvfølgelig ligeså glad for, at det er en pige, som hvis det havde været en dreng. Det vigtigste er selvfølgelig, at baby er sund, rask og perfekt!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin: Det vidste jeg ikke, da jeg blev gravid
Her kan du læse resten af Jasmins blogindlæg, hvor hun afslører, hvad hun håber, at datteren arver – og ikke arver – fra hende og Fredrik.

IT’S A MINI ME! ??

Et opslag delt af JASMIN MELINA RENDBÆK (@jasminmelina) den

My ?

Et opslag delt af JASMIN MELINA RENDBÆK (@jasminmelina) den


LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om stofmisbrug