Gravid 'Paradise'-vinder: Sådan har jeg det med at tage på - Her & Nu

Gravid 'Paradise'-vinder: Sådan har jeg det med at tage på

Lysten til søde sager er for alvor begyndt at melde sig hos Line Sofie.

Paradise hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. august 2016 kl. 13:09

Der er fyldt med glæde hos den tidligere ‘Paradise’-vinder Line Sofie Hansen og kæresten, Chris Martin Petersen, der sammen venter en lille pige senere i år. Parret afslørede den glædelige nyhed midt i juni måned, og Line Sofie er næsten halvvejs i graviditeten. Det er parrets andet barn sammen.
Under sin første graviditet tog den tidligere paradiso 22 kilo på, men dem smed hun hurtigt igen. Dog er hun lidt mere nervøs for, om kiloene rasler lige så hurtigt af denne gang.
– Man bliver jo ældre, så jeg kan da ikke lade være med at tænke på, om det bliver svært for mig at tabe de ekstra kilo denne gang. Jeg håber ikke, at jeg kommer over de 22 kilo. Ellers har jeg det fint med at tage på under min graviditet. Det er jo en helt naturlig ting, og det er vigtigt, at barnet får den rette næring igennem mig, fortæller Line Sofie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Line Sofie slår fast: Jeg vil giftes
Har trang til søde sager
Selvom den kommende mor håber, at hun ikke kommer over de 22 kilo i denne omgang, spiller det ikke ind på hendes madvaner. Line Sofie tænker ikke over, hvad hun spiser, så længe det ikke er usundt for den lille pige.
–  I denne graviditet har jeg faktisk haft mere trang til søde sager. Specielt tebirkes, men generelt alt usundt. Lige nu har jeg specielt cravings efter kartofler og broccoli med smeltet smør og groft salt. Det er nu meget fint og ikke specielt usundt, fortæller Line Sofie.
Og parret er allerede begyndt at kigge efter ting til deres lille pige, men Line Sofie bryder sig ikke helt om en af de farver, som piger normalt går i.
– Jeg er ikke den største fan af lyserød, men jeg må nok erkende, at det bliver svært at have en pige uden lyserødt tøj. Vi er så småt gået igang med at købe ind. Jeg har faktisk lige købt min første Body fra Zara og en lille bluse.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe skal giftes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.