Gravid 'Paradise'-babe: Det er et kæmpe nederlag - Her & Nu

Gravid 'Paradise'-babe: Det er et kæmpe nederlag

‘Paradise’-babens læge har sygemeldt hende hele 2 måneder før det oprindeligt var meningen, hun skulle gå på barsel.

Af Louise Andersen - 20. maj 2018 kl. 14:55

Jasmin Melina Rendbæk, kendt fra sidste års sæson af ‘Paradise Hotel’, er lige nu 30 uger inde i sin graviditet. Hun har det godt, men graviditeten har langt fra været så uproblematisk, som ‘Paradise’-baben havde håbet på. Det afslører hun på blog.
– Jeg har døjet med plukveer, hvilket har resulteret i, at vi har været omkring Viborg fødeafsnit af to omgange. Plukveer er vist ikke unormalt, men de må ikke være der så ofte, som jeg havde dem, og de må slet ikke gøre så ondt, skriver Jasmin på sin blog.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
Plukveerne er skyld i, at Jasmin nu er sygemeldt.
– Grundet perioden med mange plukveer har min læge valgt at sygemelde mig. Jeg har nu været sygemeldt i 14 dage, og jeg har virkelig svært ved at give mig selv lov til, at det er ‘okay’ at lytte til min krop. Det har været et kæmpe nederlag at erkende, at min krop sagde fra så tidligt i min graviditet, og at jeg skulle sygemeldes to måneder før, at det var planlagt, jeg skulle gå på barsel, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin bryder graviditets-tabu

Jasmin: Det vigtigste er vores lille pige

Jasmin, som har været vant til at træne, arbejde og være social, kan ikke udøve noget, som er fysisk hårdt, uden at det resultere i, at hun får plukveer, som gør ondt. Hun er derfor nået til et punkt, hvor hun har accepteret sygemeldingen.
– Nu lytter jeg til min krop, og jeg er begyndt at indse, at det er bedst for mig, og ikke mindst vores lille pige, at jeg er blevet sygemeldt. Jeg døjer stadig med plukveer, men de kommer ikke så ofte, og de gør ikke nær så ondt som tidligere. Og det vigtigste er, at vores lille pige bliver ved med at vokse sig stor og stærk, inden hun vælger at melde sin ankomst, skriver Jasmin.
Du kan læse hele Jasmins blogindlæg HER.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin: Det vidste jeg ikke, da jeg blev gravid
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet