Gravid Natascha Linea afslører: Sådan reagerede faren

Natascha Linea Kaup er lykkelig over sin nye graviditet. Men har faren til barnet det på samme måde?

de unge mødre
Af Jonas Sand - 19. august 2015 kl. 13:20

I går kunne vi på Realityportalen.dk fortælle, at ‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaup venter sit andet barn. Farens identitet vil hun endnu ikke ud med, men hun fortæller i et interview med Ude og Hjemme, hvordan han reagerede på nyheden.
– Han skal lige vænne sig til tanken. Det går nogenlunde (med forholdet, red.) nu. Vi skal lige finde os til rette med vores nye situation. Og så skal han jo lære at leve med de humørsvingninger, jeg har her under graviditeten, siger hun til ugebladet.
LÆS OGSÅ: VILDT: Ung mor venter barn nummer to
Ingen prævention
Natascha Linea fortæller til bladet, at faren er 23 år og allerede har et barn på halvandet år fra et tidligere forhold. De har været sammen on/off i de sidste ti måneder, men det kom alligevel som noget af en overraskelse, at han for anden gang har gjort en pige gravid.
– Det var et mirakel, da han blev far, for han har fået at vide, at han har dårlig sædkvalitet. Graviditeten var ikke som sådan planlagt, men den var heller ikke uplanlagt. Vi brugte jo ikke noget. Det har vi aldrig gjort, lyder det fra hende.
Den unge mor er kun syv uger henne, men forberedelserne er allerede godt i gang.
– Jeg har skåret det kraftigt ned på rygning, red.). Før røg jeg 20 cigaretter om dagen, og nu er jeg helt nede på otte. Jeg kan simpelthen ikke stoppe, fortæller hun til ugebladet.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Ditlev: Jeg må ikke se min datter
Håbede på tvillinger
Selv om graviditeten kom som en overraskelse for Natascha Linea, så slår hun fast, at hun er fuld af lykke. Og faktisk håbede hun på, at der var mere end ét barn i hendes mave.
– Jeg er glad. Der er ikke noget bedre end at være gravid. Jeg håbede faktisk på, at det var tvillinger, for der er rigtig mange tvillinger i min familie. Men der er altså kun én, fortæller Natascha Linea.
Navnet er allerede på plads, hvis parret får en datter. I så fald skal hun hedde Annika Linea, men hvis de får en dreng, så er de stadig på bar bund.
LÆS OGSÅ: Læge til ‘De unge mødre’-Puk: Stop med at få børn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.