Gravid med donorbarn: Nu afslører 'De unge mødre'-deltager kønnet - Her & Nu

Gravid med donorbarn: Nu afslører 'De unge mødre'-deltager kønnet

‘De unge mødre’-deltageren kender nu kønnet på det barn, der kommer til verden til marts.

Af Jonas Sand - 4. oktober 2019 kl. 19:28

Det var en lykkelig Sandra Sørensen, der i slutningen af september afslørede over for Realityportalen, at hun er gravid og føder sit andet barn i det nye år. ‘De unge mødre’-deltageren har i forvejen datteren Mynthe, som ikke ser sin far, da han ikke ønsker at have noget med familien at gøre, men den situation kommer hun ikke til at stå i denne gang.
Sandra har nemlig valgt at få et barn med en ukendt donor, og derfor kan hun allerede nu forberede sig på, at hun fra foråret 2020 kommer til at være alenemor til to. Den 29. marts er hun sat til at føde for anden gang, og til den tid bliver hun mor til både en dreng og en pige.
LÆS OGSÅ: Sandra er ny i ‘De unge mødre’: Blev selv fjernet som 10-årig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan møde Sandra i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Ung mor undskylder efter snyd
En kønsscanning har nemlig vist, at det er en søn, hun venter sig i denne omgang. Det fortæller en overrasket Sandra, der havde på fornemmelsen, at det ville blive endnu en pige.
– Jeg har haft det lidt blandet med det, men efter noget tid, hvor jeg har vænnet mig til det, er det faktisk helt okay. Jeg skulle bare lige vænne mig til det, og det vigtigste er jo, at barnet er sundt og rask, siger hun til Realityportalen.
Hun forventer ikke, at det kommer til at blive meget anderledes at blive mor til en dreng i forhold til en pige.
– Jeg tror ikke, der bliver den store forskel. Men jeg er lidt spændt. Det er næsten som at være gravid første gang igen, siger ‘De unge mødre’-deltageren
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne raser: Hvad bilder folk sig ind?

Tv-seerne kommer tæt på

Sandra dukkede for første gang op på skærmen i denne sæson af ‘De unge mødre’, og seerne kommer i fremtiden også til at være med hos den gravide unge mor.
– De får lov til at følge frem til fødslen. Produktionen har allerede været med til kønsscanningen, siger Sandra og fortæller, at hun ikke er afvisende over for, at fødslen også kan komme med på skærmen.
– Men det har jeg ikke taget stilling til endnu, lyder det fra den unge mor.
Du kan følge med i livet hos Sandra og de andre ‘De unge mødre’-deltagere tirsdag og onsdag på Kanal 4 eller på Dplay.
LÆS OGSÅ: Efter to ufrivillige aborter: Lykkelig ung mor har født