Gravid Line Sofie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen - Her & Nu

Gravid Line Sofie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen

Den tidligere ’Paradise’-vinder Line Sofie bliver til december mor til barn nummer to og overvejer nu, hvem der skal med til fødslen.

Af Meera Møngaard - 24. oktober 2016 kl. 19:25

Da Line Sofie Hansen var gravid første gang og skulle føde sønnen Victor, fik både Line Sofies mor og svigermor lov til at opleve miraklet af deres første barnebarn, der kom til verden. Men når Victors lillesøster melder sin ankomst, er situationen en anden.
– Tidligere var det planlagt, at både mor og svigermor skulle med (til fødslen, red.). Min mor har også været med til min storesøsters fødsel, så jeg fandt det naturligt, at hun skulle med til min. Hvorfor jeg valgte, at min svigermor skulle med, var fordi, at min kæreste altid har givet udtryk for, at han ikke ville have børn. Så hun har altid troet, at hun ingen børnebørn ville få. Jeg ville derfor godt give hende den oplevelse, da jeg vidste, at det også var en stor dag for hende, skriver Line Sofie på sin blog og fortsætter:
– Denne gang skal det kun være min kæreste, der skal være til stede. Det har jeg valgt, fordi jeg godt kunne tænkte mig en mere intim fødsel uden alt for mange mennesker omkring mig.
LÆS OGSÅ: Gravid Line Sofie: Så meget har jeg taget på
På trods af, at både mor og svigermor var hjælpsomme første gang, får Line Sofies svigerforældre i stedet lov til at passe Victor.
– Når vi skal på hospitalet, skal vi ringe til svigerforældrene, og så forestiller jeg mig, at min svigermor tager hjem til os for at være sammen med Victor.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.