Gravid igen: Dansk realitybabe venter barn nummer to

For halvandet år siden blev hun mor for første gang, og til foråret bliver hun det igen.

Af Jonas Sand - 23. november 2018 kl. 18:58

Den 10. maj 2017 var en stor dag for Shenna Salih fra 2011-udgaven af ‘Danmarks næste topmodel’. Her blev hun nemlig mor for første gang, da datteren Porscha Celine kom til verden, og knap to år senere kommer der et nyt medlem til den lille familie.
29-årige Shenna, der også har medvirket i ‘4-stjerners middag’ og ‘Tattoo salonen’, er nemlig gravid igen. Realitydeltageren er fem måneder henne i graviditeten, og til foråret bliver hun sammen med manden gennem tolv år igen mor til en lille dreng. Det afslører hun på sin blog, og over for Realityportalen uddyber hun.
– Jeg er stadig ved at vænne mig til tanken. Det er i sig selv en fantastisk nyhed, men efter at have været på barsel med min datter i 16 måneder har jeg næsten ikke nået at komme tilbage til en normal hverdag. Jeg er også næsten lige kommet tilbage til normalvægt, så at skulle miste kroppen igen er lidt svær at sluge, siger Shenna, der gerne ville have vente halvandet år mere, før hun igen blev mor.
– Jeg er jo børneretsjurist med speciale i børnepsykologi, og evidens viser, at barnet har bedst ved at være tre år, før det tilegner sig en lillesøster eller -bror. Jeg er meget bevidst omkring min datter og hendes velvære og tryghed, og det prioriterer jeg allerførst. Derfor ønskede jeg virkelig at vente med nummer to, men naturens gang har besluttet, at det skulle ske tidligere, og det må der være en mening med.
LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila dropper scanning på grund af økonomi
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se den søde måde, som ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha afslørede sin graviditet over for sin far.

LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten
LÆS OGSÅ: Sygemeldt og planlagt kejsersnit: Ung mor åbner op om hård graviditet

Kom som et chok

Nyheden om graviditeten var derfor slet ikke noget, Shenna havde forventet, da hun tidligere i år tog til lægen. Siden august havde hun været dårlig og havde tabt sig syv kilo, og derfor skulle hun have taget nogle blodprøver. Men lægen havde en stor nyhed til hende.
– Det var et kæmpe chok for mig, da jeg under en lægeundersøgelse fik fortalt, at jeg var gravid. Jeg troede først, det var en joke, og jeg forlod lægehuset som et kæmpe spørgsmålstegn. Det var virkelig en nyhed, jeg ikke havde forventet, skriver hun på sin blog og fortæller, at hun slet ikke havde haft det i tankerne.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen
LÆS OGSÅ: Gravide Anne Gadegaard: Jeg har grædt, grædt og grædt
– På intet tidspunkt strejfede tanken mig om, at jeg kunne være gravid, og jeg havde heller ingen fornemmelse af det. På trods af, at jeg jo har prøvet det en enkelt gang før, var det umiddelbart ikke det, jeg kunne fornemme.
En scanning afslørede over for hende, at hun allerede var to måneder henne i graviditeten.
– Jeg havde ingen forståelse for det – hvordan kunne jeg overse det? Jeg var lige stoppet med at amme min datter, som jeg ammede, indtil hun var 16 måneder, og jeg tænkte, at det naturligvis var derfor, at jeg ikke havde menstrueret, siden hun kom til verden – og da jeg ikke menstruerede, var jeg selvfølgelig i den tro om, at jeg ikke havde ægløsning, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila fortryder stor beslutning om sønnen
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat

Glad og lykkelig

Sådan skulle det altså ikke gå, og om godt fire måneder bliver familien beriget med en lille dreng. Og selv om nyheden var noget, som Shenna lige skulle sluge, så hjalp det hende meget, at hendes 30-årige mand så anderledes på det.
– Min mand blev overraskende utroligt glad, og det var rigtig dejligt for mig. Jeg vidste ikke helt, hvad vi ville gøre, men da jeg så hans glæde og begejstring, havde jeg ingen tvivl, siger Shenna, der også kan glæde sig over, at hun ikke har haft en hård graviditetet indtil nu.
– Min graviditet er som min første meget rolig og blid, og det er fantastisk. Jeg viser ikke helt endnu, selvom jeg er 20 uger henne, og jeg træner og holder mig i gang, som jeg også gjorde under min første graviditet. Jeg har heldigvis – indtil videre – et rigtigt dejligt forløb, og det gør det selvfølgelig en del nærmere at vænne sig til tanken.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid
Til foråret kommer der så en lille dreng til familien, og det glæder især faren sig til.
– Jeg ønskede faktisk en pige igen, da jeg slet ikke kan se mig selv som drengemor, men min mand er ellevild over det, griner Shenna og fortæller, at de stadig overvejer sønnens navn.
– Vi ved, det bliver i samme klasse (som datterens, red.) – altså bilklasse-navne – men vi er stadig lidt i tvivl, lyder det fra den kommende mor til to.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-deltager har født
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
Herunder kan du se billedet, som Shenna har delt på Instagram, mens du på hendes blog kan læse hele graviditetshistorien:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi kan nok ikke gå med det så meget længere ??☺️? Vores lille Porscha Celine har en lille message for u guys ?????

Et opslag delt af MR & MRS ELZAHR (@mrandmrselzahr) den


LÆS OGSÅ: