Gravid Anne Gadegaard i navneforvirring: Vi er virkelig i tvivl - Her & Nu

Gravid Anne Gadegaard i navneforvirring: Vi er virkelig i tvivl

‘Melodi Grand Prix’-stjernen og kæresten har fundet to pigenavne, men hvilket et skal det være?

Af Emilie Holm Egebro - 17. november 2018 kl. 10:55

I starten af september kunne sangerinden Anne Gadegaard afsløre, at hun er gravid, og at hun og kæresten skal være forældre til januar.
Senere kunne hun løfte sløret for, at parret venter sig en lille pige.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard jubler: Vi har fået lejlighed!
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører sønnens navn: Jeg troede aldrig, vi ville blive enige
Nu er Anne og Christian derfor kommet dertil, hvor de er begyndt at overveje, hvad datteren skal hedde, når hun kommer til verden om to måneder. Det viser sig dog at være sværere end forventet at finde det helt rigtige navn:
– Hånden på hjertet, så ved vi ikke, hvad hun skal hedde. Alt det med, at vi i starten ikke kunne finde en lejlighed og var virkelig frustrerede over det, fyldte så meget, at vi skubbede alt andet til side. Derfor tror jeg også, at vi er lidt sent om at finde navn. Eller også er det, fordi jeg hele tiden har været ret vild med to navne, og et eller andet sted ved, at det skal være et af de to navne, fortæller en forvirret Anne Gadegaard på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Janni Ree i chok: Min søster var ved at dø

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Jeg har især ét navn, som jeg altid har haft skrevet ned på min mobil, og som jeg altid har ønsket, at min datter skulle hedde, hvis jeg fik en pige. Et navn, som min mor har nævnt for mig, siden jeg var en lille pige. Den historie skal jeg nok fortælle mere om, hvis vi beslutter os for, det skal være det. Men så kom det her andet bedårende navn, som min kæreste og jeg faldt pladask for, og vi er derfor nu i tvivl om, hvorvidt hun skal hedde det ene eller andet. Om vi finder ud af det, inden hun bliver født, det tror jeg faktisk ikke. Jeg tror muligvis først, vi finder ud af det, når vi ser hende.
LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot
LÆS OGSÅ: Frustreret Anne Gadegaard: Min krop er ødelagt af alkohol

Vægten stiger

I midten af september kunne Anne fortælle, at hun indtil videre havde taget knap fem kilo på. Nu, to måneder senere, er et par kilo mere røget på:
– Jeg har taget små ti kilo på, og med to måneder tilbage så kunne det godt blive til nogle flere kilo mere. Som jeg har skrevet tidligere, så gør det mig ikke noget, at jeg tager de her kilo på, så længe hun har det godt derinde. Jeg ved også godt, at meget af det, som vejer, er ekstra blod, fostervand, babypigen osv., skriver hun på sin blog.
– Jeg har fra starten af sagt, at uanset hvad jeg kommer til at tage på, kommer jeg til at smide dem igen. Fordi det vil jeg! Jeg elsker jo også at træne, så det er jeg opsat på at gøre. Det bliver nok ikke så nemt, men den tid, den sorg. En dag af gangen, som jeg hele tiden siger, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Amalie raser: ‘Forsidefruer’ er forfærdeligt klippet
LÆS OGSÅ: Geggo indtager ‘Love Island’