Grænsen er nået for ‘Paradise’-babe: Det er groft

Klara bliver følelsesmæssigt påvirket af negative beskeder på hendes profil, og nu har hun fået nok.

Af Rikke Lynge - 17. marts 2022 kl. 20:55

De såkaldte trolls på internettet, også kaldet anonyme internetkrigere, er hver dag ude med riven, og i går gik det ud over Klara Montes kendt fra ‘Paradise Hotel’, for når man er et offentligt ansigt, så er det åbenbart blevet sådan, at man skal høre for lidt af hvert – også selvom man ikke stikker næsen frem og beder om debat.

Klara arbejder som influencer, hvilket indbefatter at man reklamerer for forskellige brands på sin Instagram, men det fik en af Klaras følgere nok af.

– Dine stories, hvor du tigger efter likes, er virkelig pinlige. Folk skal nok selv like, hvis de kan lide dine opslag. Måske de ting, du lægger op, bare ikke er interessante nok. Hvad skulle der være interessant for os ved en reklame? Du gør det alligevel bare for penge. Mere tåkrummende opførsel skal man simpelthen lede længe efter, står der i en besked sendt til Klara, som hun har delt i en story.

LÆS OGSÅ: Silke høster stor karriere efter ‘Paradise’: Det er fantastisk

Klara vælger at skrive pænt tilbage:

– Det er jeg ked af at høre, men sådan en besked havde du altså ikke behøvet at smide min vej. Det er ærgerligt at skulle modtage så nedladende en besked, som faktisk bare gør en ked af det. Tænk over det en anden gang, skriver Klara retur.

LÆS OGSÅ: Philine forklarer: Derfor laver jeg stadig tv med Bendtner

Klara deler hele korrespondancen, som ikke fører til nogen nytte hos den vrede følger, som tydeligt ikke forstår, hvorfor det er galt at skrive den slags. Men for Klara er det ikke blot en besked.

– Jeg er ikke verdens mest spændende menneske, det prøver jeg skam heller ikke på at være. Jeg lever et ganske almindeligt liv. Jeg synes virkelig, det er grove kommentarerer, der bliver kastet, og jeg er ikke typen, der bare kan børste det væk. Jeg er lidt ekstra sensitiv de her dage, så måske det bare rammer ekstra hårdt i dag, skriver Klara i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Realitypar tager stort skridt i forholdet: Fra tre til fire

Heldigvis er der mange, der efterfølgende har bakket Klara op. Og hun er desværre ikke den eneste, der oplever grove beskeder på nettet. Det er blevet en kultur, som både statsministeriet og ‘X Factor’ sidste år havde fokus på. Indtil der kommer bugt med de såkaldte trolls, er der ikke andet at gøre end som Klara, der stiller sig frem og deler sine følelser.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Klara, men hun er ikke vendt tilbage på vores besked.

LÆS OGSÅ: Amalie i sammenstød med ‘Bagedyst’-Tobias

Læs mere om