Grædende Caroline Fleming: Jeg gør ingenting rigtigt

Baronessen er nervøs hver gang, hun skal besøge sin familie.

Af Emilie Holm Egebro - 19. januar 2017 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘Ladies of London’, åbner den smukke Caroline Fleming endnu engang op for sine familierelationer. Det bliver meget følelsesladet, da baronessen bestemt ikke føler, at hendes familie altid behandler hende lige godt.
– Da jeg var i Danmark til Elle Style Awards, blev jeg omringet af den danske presse, som spurgte ind til, hvorfor jeg så ofte var i Danmark. Her fortalte jeg ingen sladder – bare den triste sandhed – og dét lavede overskrifter. Min familie blev derfor slet ikke glade, fortæller en meget påvirket Caroline i aftenens afsnit af ‘Ladies of London’.
–  Jeg skrev en meget lang besked til min fars kone, men hun svarede ikke tilbage. Og da jeg ringede, fortalte hun mig, at det ikke var særlig smart, hvorefter hun lagde hårdt på. Mit forhold til min far har ikke altid været helt nemt, og jeg føler, når min fars kone er vred på mig, så påvirker det også ham.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om farens sygdom: Kærlighed betyder alt
Vil de dømme mig?’
Caroline taler i programmet med sin terapeut om det anstrengte forhold til familien, og her forklarer hun også grædende, at selvom hun ønsker at støtte familien, er det ikke altid helt nemt.
– Hver gang jeg besøger min familie, er jeg så nervøs. Vil de dømme mig? Vil de stikke til nogle ting? Men jeg tager stadig derhen for at vise, at jeg er der for at støtte dem og vise min kærlighed, forklarer hun og tilføjer:
–  Uanset hvad jeg gør, og selvom jeg prøver at gøre alt, hvad de vil have mig til, så er det alligevel aldrig rigtigt.
Caroline afslutter med at fortælle terapeuten, hvor hårdt det var, da hun blev skilt, og familien valgte at støtte eksmanden i stedet for hende. Her er hun meget uforstående overfor, hvordan de kunne tage en beslutning på grund af penge i stedet for kærlighed og loyalitet.
Smugkig lidt af aftenens rørende klip herunder:

Se ‘Ladies of London’ i aften klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Caroline Fleming scorede kassen på skilsmisse
SE BILLEDERNE: Lækre Caroline Fleming viser sin smækre krop frem
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.