Gøtte-kritiker står frem: Hun gør mig arrig

‘Robinson’-deltageren Gøtte Fransson modtager trusler for sin medvirken i programmet. Hun skal se sin usympatiske personlighed, lyder det fra en af kritikerne.

Af Mikkeline Andersen - 13. oktober 2015 kl. 13:30

– Gøtte er manipulerende og alt for selvfed at høre på. En uventet hændelse slår benene væk under hende, og alt hvad hun udtaler sig om, eller den holdning hun har, retter hun sig ikke selv efter.

Så kontant lyder kritikken fra Sabrina Holm Nielsen, der er blandt de mange personer, som har valgt at lægge Gøtte Fransson for had i den aktuelle sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’.
LÆS OGSÅ: Løcke: Folk skal kende sandheden om Melissa og Mikkel
“Kritikken er vigtig”
I går bragte Realityportalen.dk på baggrund af EB en artikel om Gøtte, der fortæller, at hun har modtaget dødstrusler for sin medvirken, og at det sårer datteren, når folk skriver hadske kommentarer om hendes mor på Facebook. At der sidder familie og venner og kan læse med i den kritik, der bliver rettet mod Gøtte, stopper ikke Sabrina.
Ligeså vel som pårørende kan se de hadske kommentarer, ligeså vel kan de også se, hvordan hendes opførsel er. Gøtte og hendes mand burde være nogle gode rollemodeller overfor deres børn ved netop at klodse bremsen, når der optræder mobning i programmet. Men de vælger derimod at starte det, siger Sabrina til Realityportalen.dk og understreger, at hun af hensyn til de pårørende altid holder en god tone på ‘Robinson Ekspeditionens’ Facebook-side.
For Sabrina er kritikken en nødvendighed, fordi hun vil have, at Gøtte skal vide, hvor usympatisk og falsk hun er, som Sabrina udtrykker det.
– Jeg håber, hun selv kan se, at hendes opførsel har været helt uacceptabel. Jeg kan blive helt arrig af at se på Gøtte og hendes tøffelhelt hver mandag.
LÆS OGSÅ: Nyt, udskældt reality-par: Folk er hadske
TV3: Kritik er en del af spillet
En stor del af den kritik, som rammer deltagerne i ‘Robinson Ekspeditionen’ finder sted på ‘Robinson Ekspeditionens’ Facebook-side, som TV3 styrer. Seerne skal have lov at ytre sig til en vis grad, slår Jens Mogensen, der er presseansvarlig for programmet, fast.
– Der er lidt to sider af sagen, for vi synes, at det er helt ok, at seerne ønsker en deltager ude af programmet. Det er lige så naturligt som, at seerne holder med en eller flere andre deltagere, siger Jens Mogensen til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Den slags kommentarer hilser vi velkommen. Men når de ting, der bliver sagt og skrevet, bliver perfide, truende, og eksempelvis inkluderer deltagernes børn, så er grænsen for almindelig ophedet diskussion naturligvis overskredet. Den slags kommentarer tillader vi naturligvis ikke, og vi vil i øvrigt gerne minde folk om, at der altså sidder et menneske med en familie i den anden ende.
I Gøttes tilfælde, hvor dødstrusler er involveret, er det en sag for politiet, lyder det fra den presseansvarlige.
LÆS OGSÅ: Linse får hadegave af Geggo
Gøtte er godt tv
Sammenlignet med de andre deltagere i ‘Robinson Ekspeditionen’ får Gøtte en del opmærksomhed, og årsagen er simpel. Gøtte er godt tv, fordi hun ikke stikker hovedet i jorden, men altid er i centrum af konflikterne, fortæller Jens Mogensen og afviser samtidig, at klipningen af programmet har til hensigt at vise Gøtte som en anden person end den, hun er.
– Klipningen af ‘Robinson’ har alle dage været et samtaleemne. Der er selvfølgelig rigtig, rigtig mange timers optagelser, der aldrig finder vej til skærmen. Vi mener, at vores klipning af programmerne viser et ægte billede af både begivenhederne og personerne, siger han.
Om skildringen af Gøtte stemmer overens med virkeligheden, skal man kende for at vide. Da det kun er en lille del af seerne, som kender Gøtte personligt, så kan de, inklusiv Sabrina, kun dømme ud fra programmet.
– Jeg kender ikke Gøtte i privat, så derfor kan jeg kun udtale mig om den person, man ser i programmet, siger hun og understreger:
– Hun har selv valgt at åbne munden og sige de ting, som hun gør. Så uanset om det handler om at lave godt tv eller ej, så har hun selv valgt at sige det.
Se billeder af Gøtte i galleriet.
LÆS OGSÅ: Anna om sine haters: De er drama queens!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.