Gør Anders Matthesen grin med Sofie Linde?

Sofie Linde sætter fokus på kropsskam, men det gør Anders Matthesen også – dog på en lidt mere humoristisk måde.

Af Rikke Lynge - 12. januar 2022 kl. 11:08

‘X Factor’-dommer Sofie Linde har med et længere interview med ALT.dk sat fokus på kropsskam. I interviewet fortæller Sofie Linde blandt andet, hvordan hendes forhold til sin krop ændrede sig, da hun var ude og prøve tøj med sin mor.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sofie Linde fortæller om ‘X Factor’. 

LÆS OGSÅ: Sofie Linde beklager: Jeg har begået en fejl

– Og så siger jeg: Hold kæft, hvor er jeg bare grim og klam, og jeg kan ikke lukke noget. Og så siger min mor bare: ”Sådan der skal du ikke snakke til min datter.” Og dét satte sig faktisk ret seriøst i mig. For sådan ville jeg jo aldrig tale til andre mennesker. Jeg ville kun tale sådan til mig selv, og hvorfor egentlig det? Det havde jeg svært ved overhovedet at forstå. Og så tænkte jeg også over alle de gange, jeg har sagt til andre: ”Man skal bare elske sig selv, som man er.” Men det er faktisk ikke særlig nemt. Det er faktisk rigtig, rigtig svært, fortæller Sofie Linde

LÆS OGSÅ: Grådkvalt reality-stjerne: Hun er ved at forsvinde fra mig

Efterfølgende har komiker Anders Matthesen ligeledes sat fokus på kropsskam med et billede, der til forveksling ligner det, som ALT.dk har lagt op af Sofie Linde.

– Jeg taler pænt til min krop hver dag: “snup en kage, kvabse!”, skriver Anders Matthesen i opslaget på Instagram, hvor han ligeledes deler hashtagene #nejtilskropsskam #jatilkage #måskeensmulekropsskamerpåsinplads.

LÆS OGSÅ: Anders Matthesen afslører: Åben for en 3’er

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anders Matthesen (@andersandenmatthesen)

Anders Matthesen skammer sig ikke over sin krop, men han siger mellem linjerne og med sit hashtag, at man ikke skal lade vægten tage overhånd.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

Bedøm selv med billedet herunder, om Anders Matthesen har været inspireret af Sofie Lindes billede og dermed laver komik med hele historien.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ALT.dk (@alt.dk)

Læs mere om