GODT GRIN: Anna Due hiver flere sprogblomster frem

Paradisoen indrømmer gerne, at hun ikke altid tænker, før hun taler.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 3. august 2015 kl. 10:34

I ‘Paradise Hotel 2013’ kunne seerne trække på smilebåndet og ryste på hovedet, når Anna Due åbnede munden. Skulle man tro, at de sjove udtalelser var for kameraets skyld, så kan man godt tro om igen. Anna Due taler nemlig også, før hun tænker, hjemme i Danmark, fortæller hun på sin blog.
– Jeg spurgte min mor om, hvorfor hun lige pludselig begyndte at bruge briller. (Det var først da hun blev de 45, at hendes øjne blev dårlige). Hun sagde, at sådan er det bare, når man bliver ældre, skriver Anna Due og afslører sin geniale reaktion:
– Så kom jeg med det dummeste: “Er det, fordi du har set for meget ud af øjnene”. Jeg tog hænderne op foran munden og blev helt overrasket over, at jeg kunne spørge om noget så dumt, og jeg tog det i mig igen med det samme.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Det bedste ved sommeren er…
Brormand skulle fremstå dum
Anna Dues ikke altid meningsgivende udtalelser startede ikke med ‘Paradise Hotel’. For fem år siden sad hendes storebror nemlig og fortalte om en fisk, der kunne efterligne andre fisk. Paradisoen lyttede ikke efter halvdelen af de mange ord, som kun ud af brorens mund, og derfor forstod hun det, som om fisken kunne efterligne alle dyr, fortæller hun på bloggen.
– Jeg tænkte bare: “Er du dum eller hvad?”. Så sagde jeg: “Nå, kan den så også laves om til en zebra?!”. En Zebra må være svær at forvandle sig til, så derfor kom jeg på den, skriver hun og tilføjer:
– ALLE grinede af mig. Det var så flovt, for jeg sagde det kun for at få Peter til at virke dum. De tror stadig, at jeg mente det seriøst, men det gjorde jeg altså ikke.
LÆS OGSÅ: Anna Due slår fast: Det pisser mig af
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.