GOD nyhed: Man kan stadig følge 'Årgang 0'-børnene

Det vemodige farvel er heldigvis ikke et uigenkaldeligt farvel til ‘Årgang 0’. Man kan nemlig stadig følge alle deltagerne.

Af Louise Vilsbøl - 13. februar 2019 kl. 13:06

I går rullede det sidste afsnit af ‘Årgang 0’ over skærmen, og en æra er slut. Lige fra fødslen har vi kunnet følge med i familiernes liv på godt og på ondt. Hvert år har op mod en million danskere samledes foran tv-skærmene tirsdag efter tirsdag, når et nyt afsnit af vores yndlingsfamilier kom.
Men selvom det nok gav en klump i halsen hos mange af seerne, da speakeren i går takkede af og sagde tak til familierne for, at vi måtte følge med og se Danmarkshistorien gennem dem, så er det ikke helt slut endnu. Næste år kommer der fire specialafsnit – et med hver af deltagerne, og de sociale medier gør det heldigvis nemt for folk, der stadig gerne vil følge med hos “børnene” og familierne.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’-børnene

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

Rachel

På Instagram er Rachel tit aktiv og poster både video og billeder fra sin hverdag, så her kan man stadig følge den nu 19-årige pige. Hun har desuden prøvet kræfter med bloggerlivet, da hun var i Argentina og skrev på bloggen Danes aen Argentina, og senest med en ny blog kaldet Rachels verden.
Begge blogge lader dog til at være gået i stå, så det er hovedsageligt på Instagram, man kan følge hendes videre liv.
Følg Rachel på Instagram HER.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel klar til ‘Vild med dans

Stephanie

Instagram er Stephanie den mest populære af ‘Årgang 0’-børnene med hele 30.200 følgere, og hun poster ofte billeder fra sit liv og sin hverdag, så her kan man stadig følge hende fremover.
Man kan følge Stephanie i hendes Facebook-gruppe, som administreres af hende selv og moren.
Følg Stephanie på Instagram HER og på Facebook HER.
LÆS OGSÅ: Ikke helt slut med ‘Årgang 0’: Her vender børnene tilbage

Christian

Selvom han ikke er vildt aktiv, så er den eneste fyr blandt ‘Årgang 0’-holdet enormt populær på de sociale medier. På Instagram har han 28.900 følgere
Følg Christian på Instagram HER.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-far får konstateret kronisk lidelse efter smertehelvede

Emma

Emma har ikke har været med i ‘Årgang 0’ de seneste år, så er hun stadig en af de deltagere, som danskerne husker og elsker. Det kan man også se på hendes Instagram, hvor mere end 13.000 følger med. Profilen er privat, så man skal anmode om at følge hende, men så bliver man også lukket ind i Emmas verden. Det er dog begrænset, hvad hun poster på mediet.
Følg Emma på Instagram HER.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma åbner op om exit: Jeg var syg hver gang
LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-Rachel flytter sammen med kæresten

Mathilde

Mathilde har ikke været med i programmet, siden hun var syv år gammel, men for et par år siden stod hun igen frem i et eksklusivt interview med Realityportalen, og siden dengang har familien åbnet mere og mere op. Nu er Mathilde blevet stor på Instagram, og hun håber endda på, at det kan blive en forretning for hende på sigt, så der er gode udsigter til en masse nyt fra Mathilde på den front.
Følg Mathilde på Instagram HER.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-far 11 år efter exit: Derfor trak vi os