Glennie er gravid igen

Efter en spontan abort nytårsaften er Glennie nu blevet gravid igen.

de unge mødre
Af Ida Reihs Andersen - 25. juni 2013 kl. 13:26

Glennie er gravid i 13 uge, og hun og manden, Christian, glæder sig til at få deres første fælles barn.
– Jeg tror, det er en dreng, for jeg har sådan en kvalme. To gange har jeg måttet stoppe bilen i det samme kryds og rulle vinduet ned for at brække mig. Jeg har termin nytårsaften, og så håber jeg bare, at jeg ikke føder for tidligt, som med Emil. Han skal helst ikke fødes juleaften, siger Glennie til Ude og Hjemme.
LÆS OGSÅ: Glennie har mistet sit ufødte barn
Spontan abort
For godt et år siden blev Glennie og Christian kærester, og efter et par måneder blev de gift, og Glennie blev gravid. Men Glennie føler, at de allerede har været igennem mange ting sammen, som har gjort dem stærke som par. Nytårsaften fik Glennie en spontan abort i uge 8, men nu er Glennie gravid igen, og selvom alt ser ud til at gå, som det skal denne gang, så frygter hun, at det skal ske igen.
– Vi frygter selvfølgelig, at det skal ske igen, men vi forsøger at tro på, at det nok skal gå. Jeg tror, at jeg mistede, fordi jeg havde fået morfin af lægerne, da jeg fik en diskoprolaps d. 12 december efter et fald, men vi får aldrig fået en forklaring, siger Glennie.
LÆS OGSÅ: Glennie skal have en abort 
Til lægen
Glennie skulle til lægen for at få første stik af en livmoderhalsvaccination, og det var årsagen til, at hun tog en graviditetstest.
– Dagen inden sagde jeg til Christian, at vi hellere lige måtte tjekke for en sikkerheds skyld, om jeg var gravid, for så må man jo ikke få vaccinen, siger Glennie.
Glennie havde gået med en lille mavefornemmelse, om at hun måske var gravid, i tre uger, uden at det helt var gået op for hende.
– Det skulle være gået op for mig, da jeg begyndte at få lyst til rødbeder og leverpostej. Det var ligesom da jeg ventede både Emma og Emil. Og ganske rigtigt. Der dukkede to røde streger op med det samme, siger Glennie, som derfor måtte melde afbud til lægen.
LÆS OGSÅ: Hot reality-par skal være forældre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.