Glædelig jul på Viaplay: Syv fantastiske julefilm

Vi har fundet en række fantastiske julefilm, der kan nydes sammen med resten af familien.

Af Jonas Sand - 23. december 2017 kl. 15:55

Frem med gløggen, på med nissehuen og læn dig tilbage i sofaen med favnen fuld af klejner, pebernødder og andet juleguf. Streamingtjenesten Viaplay er blevet fyldt med dejlige julefilm til hele familien, og vi har her fundet en række af de bedste.
LÆS OGSÅ: Ny ‘South Park’-sæson får dansk premiere
‘A Christmas Carol’
Det klassiske eventyr af Charles Dickens om den julehadende Ebenezer Scrooge, der ryster alle forsøg på god stemning af med “Bah, humbug!”. I denne version af Disney fra 2009 spiller Jim Carrey rollen som Scrooge, hvilket sikrer en hjertelig humor i den ellers tragiske historie om en ensom herre og hans endnu mere tragiske skæbne, hvis ikke han finder sin indre julestemning.

‘Northpole: Open For Christmas’ (Foto: Viaplay)


‘Northpole: Open For Christmas’
Se med og find ud af hvem der kan hjælpe med at redde julens elskede traditioner. Magien, der gør julemandens kane i stand til at flyve tværs over kloden, er aftagende! Efter Clementines held med at redde julen sidste år, giver julemanden hende til at opgave at hjælpe ham endnu en gang.

Office Christmas Party (Foto: Viaplay)


‘Office Christmas Party’
Nogle gange må man feste, som om ens job afhang af det. Da administrerende direktør i et IT-selskab forsøger at lukke sin brors filial, må broren og hans ven arrangere en episk julefest på arbejdspladsen. Festen er beregnet til at imponere en potentiel kunde til at lande en kontrakt, der vil sikre alles job, men festen tager en skarp drejning, og pludselig er alle på den anden ende.

‘Krummerne – Så er det jul igen’ (Foto: Viaplay)


‘Krummerne – Så er det jul igen’
Ingen jul uden Krummerne. Og denne gang skal Krumme-familien hjælpe selveste julemanden! Han har nemlig mistet sin julebog, der indeholder opskriften på den julegrød, der giver ham de magiske kræfter, der gør, han kan nå at uddele gaver til alle børnene juleaften. Se blandt andet Dick Kaysø som Krumme-far, Waage Sandø og Birthe Neumann som julemanden og hans kone, og Peter Schrøder og Jarl Friis-Mikkelsen som banditterne Ivan og Boris.
LÆS OGSÅ: Ny Shemar Moore-serie får dansk premiere

‘Pejsehygge – de perfekte flammer’ (Foto: Viaplay)


Pejsehygge – de perfekte flammer
Ingen julehygge uden en buldrende pejs. Til alle jer, som ikke har en pejs eller har prøvet at tænde op et utal af gange, men som ikke kan få ilden til at tage fat. Hos Viaplay finder du de perfekte flammer, som både giver den rette stemning og med lidt fantasi også en hel del varme. Desuden behøver du aldrig at skulle hente ny brænde til pejsen.

Muppets juleeventyr (Foto: Viaplay)


‘Muppets juleeventyr’
Synes du godt om Charles Dickens’ klassiske fortælling ‘Et juleeventyr’, kan du også se den i en mindre uhyggelig Muppet-udgave. Gonzo spiller Charles Dickens, som fortæller om den julehadende gnier Ebenezer Scrooge, som i sidste øjeblik får chancen for at ændre sit liv, blandt andet hjulpet af sin bogholder – som spilles af Kermit The Frog.

‘Det Store Eksperiment’ (Foto: Viaplay)


Det Store Eksperiment
‘Det Store Eksperiment’ er en børnejulekalender, som kombinerer videnskab og pædagogik på underholdende vis. Hovedformålet med serien er at appellere til børnenes naturlige nysgerrighed og lyst til at lære, og de unge seere vil derfor gennem 24 afsnit få udvidet deres viden inden for emner som kemi, musik og matematik, og dét samtidig med at serien er underholdende og nervepirrende spændende. Som medvirkende er blandt andet den folkekære skuespiller Kurt Ravn og børnenes favorit Mille Gori, som også er kendt som ‘Motor Mille’.
LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik