Glad paradiso træf det helt rigtige valg

For halvandet år siden skulle den tidligere ‘Paradise’-deltager tage en stor beslutning.

paradise hotel
Af Meera Møngaard - 11. november 2016 kl. 20:50

For halvandet år siden besluttede Malene Sandgaard sig for at pakke taskerne og flytte fra Jylland til København. Malene blev nemlig optaget på sit drømmestudie PBA i international handel og markedsføring på Copenhagen Business Academy og har ikke set sig tilbage siden.
– Min drømmeskole, Copenhagen Business Academy, lå selvfølgelig i København og jeg håbede inderligt på, at jeg blev optaget. Adgangskravene var noget højere end i Jylland, så jeg krydsede virkelig fingre for, at det ville lykkedes, og det gjorde det, fortæller Malene på sin blog og uddyber:
– Til januar er jeg færdiguddannet, og det er simpelthen så mærkeligt at tænke på. Jeg kommer uden tvivl ud på den anden side som en meget anderledes kvinde. Jeg har nemlig lært utrolig meget fagligt, men også meget om mig selv.
Malene ved endnu ikke, hvad fremtiden efter studielivet bringer, men én ting hun ved med sikkerhed er, at beslutningen om at takke ja til en studieplads i København var det helt rigtige for hende.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Paradise’-Malene: København eller Kolding?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene afslører: Jeg har fundet en sød fyr
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.