Glad Amanda Sisse: William er blevet storebror

William kan nu kalde sig for storebror, for han har nemlig fået en lillesøster.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 26. juni 2015 kl. 13:00

Hjemme hos Amanda Sisse Glæsner og sønnen William har de fået et nyt familiemedlem. En lille kattekilling, fortæller den unge mor på sin blog.
Forventningens glæde var stor for William, skriver Amanda Sisse på bloggen efter at have budt killingen velkommen hjem.
– William havde glædet sig lige siden, jeg fortalte ham det. Nede i børnehaven havde han også brugt det meste af dagen på at fortælle alle de andre, hvad der skulle ske hjemme hos ham. Nu var han jo faktisk storebror til sin katte-lillesøster, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse vil hjælpe udsatte unge
Tager sig af lillesøster
Da William omsider kunne forlade børnehaven og komme hjem til killingen, ville glæden ingen ende tage.
– “Ååååårh, hvor er hun nuttet mor”. Jeg tror, det er det bedste, jeg har gjort for ham længe, skriver Amanda Sisse og fortsætter:
–  Han elsker den allerede og kan slet ikke lade hende være, selvom jeg prøver at forklare William, hvor vigtigt det er, at hun lige får lov til at føle sig til rette.
William gør alt for, at Bella, som han kalder sin lillesøster, føler sig godt tilpas.
– “Må jeg give den mere katteslik mor?! Kooom nuuu!?”. De to skal nok få det rigtig dejligt sammen, og jeg må også indrømme, at jeg er helt blød om hjertet, hvad angår den lille prinsesse, skriver den unge mor.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse om Williams far: Jeg vil aldrig hade ham
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.