Gik imod mors ønske: Sendte Josefine og Fie hjem

33-årige Claus blev sat på en svær opgave, da han skulle skille fårene fra bukkene og sende to piger hjem.

Af Lotte Knudsen - 23. august 2022 kl. 21:00

I aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ får 33-årige Claus fra Sydsjælland sig noget af en overraskelse. Han ender nemlig på endnu en speeddate med en kvinde, som hans mor har valgt for ham: Josefine på 28.

– På den ene side havde jeg det fint med, at min mor havde valgt en date til mig. Men på den anden side var det lidt overvældende. Jeg havde lige troet, at det var slut, og at jeg kunne ånde lettet op, da jeg fik beskeden om, at der sad en mere og ventede, lyder det fra Claus.

LÆS OGSÅ: Efter shitstorm: Christel scorer nyt job

Den sjællandske vinbonde endte desværre heller ikke med at følge sin mors ‘anbefaling’.

– Jeg endte med at sende Josefine og Fie hjem, fordi der var bedre kemi med de andre fire piger, fortæller Claus og fortsætter:

– Jeg kunne dog sagtens se potentiale i begge piger, men nogle skulle jo vælges fra.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Landmand søger kærlighed’

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning