'Gift ved første blik'-Ronnie: Cecilie havde for høje forventninger - Her & Nu

'Gift ved første blik'-Ronnie: Cecilie havde for høje forventninger

Cecilie og Ronnies konflikt spidsede til i aftenens afsnit, og det skyldes forskellige forventninger til programmet.

Af Louise Vilsbøl - 26. september 2018 kl. 20:45

I aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’ er der højt at flyve – dybt at falde for Cecilie og Ronnie, hvis bryllupsrejse endte i en stor diskussion, som man ikke kommer helt til bunds i som seer, da den er sket i fuldskab om natten. Morgenen efter er der dog dømt tømmermænd og dårlig stemning mellem det unge par, som ellers havde så god kemi.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor
Nu åbner Ronnie dog op omkring, hvad der egentlig var årsagen til, at de to kom til at diskutere i nattens mulm og mørke.
– Som jeg forstår det, havde Cecilie regnet med større match fra starten af, og det var nok noget af det, jeg kunne mærke i dagene efter brylluppet. Jeg har altid kunnet mærke, når der var noget galt på folk, jeg fik bare ikke noget at vide, men det kan jeg så se nu, at hun havde regnet med et match noget tidligere, hvor min idé med deltagelsen i programmet var at se, hvor det førte hen hen ad vejen, forklarer Ronnie og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Carsten taler ud: Derfor vil jeg ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus


– Og så er det jo klart, hvis hun havde forventet et større match fra starten af, at det lægger en dæmper på hendes tanker omkring ‘Gift ved første blik’, og så er det jo klart, at det lægger en dæmper på samværet. Hun havde for høje forventninger til matchet – at der skulle være et klokkeklart match så hurtigt.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles

Jeg følte ikke noget sus i kroppen

Eksperterne havde ellers forberedt parrene på, at det nok ikke ville slå klik fra starten, og man skulle give det tid. Alligevel kulminerede det i en diskussion for Cecilie og Ronnie allerede et par dage efter brylluppet. Ronnie vil ikke afsløre, hvad diskussionen gik ud på, men han var heller ikke selv overbevist om matchet.
– På det tidspunkt kunne jeg kun se, at vi var matchet på vores livsstils nyderi, hvordan vi nyder vores livsstil og godt kan lide at rejse og få noget vin til maden og noget øl. Altså, der er mange, der gerne vil have en kop kaffe, hvor mig og Cecilie vil helst gerne have en øl, hvis vi er ude på en café, forklarer Ronnie og fortsætter:
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
– Jeg følte ikke noget sus i kroppen, hvor jeg tænkte “Wauw, det bliver stort det her”. Det var der, hvor jeg tænkte, at det må komme hen ad vejen ikk’.
I aftenens program var Cecilie ked af, at Ronnie havde sagt, at han ikke længere ville være med i programmet, men det var kun en dum kommentar i fuldskab, fastslår Ronnie, som gerne ville fortsætte eksperimentet og flytte sammen med Cecilie.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program