'Gift ved første blik'-Randi jubler: Endelig er det slut!

Det nygifte par er glad for, at de ikke længere skal have et kamerahold i nakken.

Af Jonas Sand - 25. november 2015 kl. 10:29

I går løb sidste afsnit af denne sæsons ‘Gift ved første blik’ over skærmen, og her skulle de forskellige par finde ud af, om de fortsat ville være gift. Det valgte både Randi og Niels samt Line og Michael.
Nu er programmet slut, og de to par skal derfor starte en helt normal hverdag. Noget, som især Randi og Niels har set frem til.
– Vi har glædet os til, at alt det her er færdigt, så vi kan komme i gang med en helt almindelig hverdag, fortæller Randi til Ekstra Bladet.
LÆS OGSÅ: ‘GVFB’-par skilt over telefonen: Produktionen pressede mig
Bor hver for sig
Selv om parret valgte at forblive gift, så har de ikke haft travlt med at få fælles adresse. Men det er noget, der parret planlægger skal ske inden længe.
– Vi bor ikke sammen, men har været sammen hver dag, siden vi blev gift. Vi har to hjem indtil videre, men når Niels engang bliver færdig med renoveringen tror jeg, vi flytter ind hos ham, siger hun til avisen.
– Lige nu nyder vi bare, at vi har fundet hinanden. Vi er selvfølgelig stadig gift, men nu er vi jo som en slags kærester, der lige skal lære hinanden endnu bedre at kende.
Se flere billeder af det lykkelige par i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Poul: Derfor købte jeg ikke en øl til Lene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.