'Gift ved første blik'-Poul: Derfor købte jeg ikke en øl til Lene

Poul og Lenes tur til Roskilde Festival gik langt fra som planlagt.

Gift ved første blik
Af Mikkeline Andersen - 11. november 2015 kl. 19:15

I gårsdagens afsnit af ‘Gift ved første blik’ viste Poul sig ikke fra sin mest galante side, da han sammen med Lene var på Roskilde Festival. Poul valgte nemlig at hente en omgang øl til ham og gutterne – men ikke til Lene.
– Det var bare en super mærkelig situation. Det er ikke for at forsvare mig, men som jeg husker det, sidder jeg med fire til fem venner, der giver runder på skift. Så da det blev min tur, gik jeg op og købte fem fadøl til at dele med mine venner. Det var ikke bevidst for at undgå Lene, situationen var bare super akavet, og der var ikke den der kontakt mellem os, siger Poul til EB.
Poul understreger, at Lene havde en øl, da han gik efter flere, og at han efterfølgende har undskyldt overfor hende.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob sælger vielsesringene
Seerne holder med Lene
Det, der skulle have gjort parrets forhold stærkere, endte med akavede situationer, som absolut ikke har fået Lene og Poul til at svæve på en lyserød sky. Seerne var også hurtige til at komme til tasterne på Twitter, da Poul ikke havde en øl med til Lene.
Et tweet lyder:

Mens et andet tweet har et strejf af humor:


At kommentarer på de sociale medier ikke altid er lige rare at stifte bekendtskab med er ingen hemmelighed, og derfor forsøger Poul at undgå at læse om sig selv på disse. Selvom det kan være svært.
– Mine venner og nogle kolleger har set programmet og har måske godt kunnet forstå, hvorfor jeg oplevede situationen, som jeg gjorde. Alle har været super støttende.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Lene: Sådan føles det at se sig selv på tv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.