'Gift ved første blik'-par venter barn - Her & Nu

'Gift ved første blik'-par venter barn

Den første danske ‘Gift ved første blik’-baby har meldt sin ankomst.

Af Lise Nygaard - 26. juni 2017 kl. 11:09

Line Rask og Michael Hansen har netop kunnet fejre, at det er to år siden, de mødte hinanden for første gang på Københavns rådhus i DR-programmet ‘Gift ved første blik’, men parret har endnu mere at fejre.
–  Jeg er gravid, og vi venter vores datter til efteråret. Jeg er sat til at føde 15. november, men jeg håber dog, at det ikke lige bliver på netop denne dag, da jeg har 30 års fødselsdag, fortæller Line i et interview i Nordjyske Stifttidende.
Den kommende datter bliver den første danske ‘Gift ved første blik’-baby. Det ser dog ikke ud til, at den lille guldklump kommer til at vokse op i Danmark, da Line og Michael har boet i New York siden april 2016, og de nyder dagligdagen i byen, der aldrig sover.
– Jeg tror også, at det skyldes, at vi i den grad har rigtig meget tid sammen til også at lære hinanden bedre at kende modsat, hvis vi boede hjemme i Danmark i vante omgivelser tæt på vores familier i det daglige, fortæller hun til avisen.
Udover Line og Michael er Randi og Niels fra samme sæson af det populære DR-program også stadig sammen, mens skilsmisseraten i den nyeste sæson af programmet var noget højere.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Gift ved første blik’-deltagers lille søn
LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’-Birgitte om ny kæreste: Jeg tænder mere på ham end Martin
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik løber maraton nummer 500
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.