‘Gift ved første blik’-par skal være forældre

Michael og Kathrine har hele sommeren gemt på en sød hemmelighed.

Af Louise Vilsbøl - 19. august 2021 kl. 19:51

I aften er der premiere på syvende sæson af ‘Gift ved første blik’, hvor parrene jagter kærligheden ved hjælp af DR1-eksperterne. En af succeshistorierne fra programmet er Michael og Kathrine Kelså Harders, som for tre år siden sagde ja til hinanden for rullende kameraer.

CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Kærligheden holdt, da kameraerne slukkede, og nu har parrets kærlighed båret frugt. De venter nemlig deres første barn, det afslører Kathrine på Instagram.

– Denne sommer har været noget helt særligt, for den har nemlig været fyldt med sommerfugle i maven for os begge – og en lille ekstra gubbi i maven for mig. Vi har siden tre dage efter vi blev gift snakket om børn og familie, men det var længe bare “ude i fremtiden”, for først skulle vi dyrke forholdet og tosomheden, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

– Vi tog det aldrig for givet, at vi ville lykkes, og vi var mentalt indstillet på, at der kunne gå lang tid. Heldigvis gik alt som håbet, og det gør det stadig. Nu skal baby bare vokse sig stor og stærk, og så glæder vi os, måske for første gang nogensinde, til den kolde februar måned.

Se billedet og opdateringen herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Fede forhold’-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet