'Gift ved første blik'-par: Sådan går det i dag

Line og Michael er stadig gift og flytter inden længe til New York sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 24. marts 2016 kl. 11:50

Da ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen sidste år, blev Michael fra København og Line fra Aarhus matchet med hinanden. Og selvom det var en stor mundfuld for parret at bo i hver sin ende af landet, overvandt kærligheden, og de forblev gift.
Det blev efter programmet afsløret, at Michael havde fået job i New York, og at parret sammen ville flytte derover. De bor dog endnu ikke sammen – men tiden nærmer sig.
– Det går rigtig fint. Vi er stadig gift hvert fald, så umiddelbart er det jo ret godt, griner Michael til Realityportalen.dk og afslører, at han stadig bor i København og Line i Aarhus.
– Om mindre end tre uger flytter vi til New York. Michael har jo et arbejde, og jeg skal jo så ud at finde noget, så det bliver jo spændende, hvad der sker. Jeg håber på noget arbejde for FN eller Det Danske Konsulat eller et eller andet lignende, supplerer Line.
LÆS OGSÅ: Lejligheden sat til salg: ‘Gift ved første blik’-par flytter til New York
Børn må vente lidt endnu
Parret glæder sig til at flytte sammen, selvom de er sikre på, at det bliver hårdt at undvære venner og familie.
– Vi er meget spændt på at skulle flytte sammen. Det bliver rart ikke at skulle rejse frem og tilbage hele tiden. Det er hårdt kun at se hinanden i weekenden, og så skulle hjem igen. Det bliver sådan meget intenst, mens man er sammen, og så er det bare hjem og skulle være alene i hverdagen, forklarer Line.
– Så vi venter lige lidt med børn endnu, vi skal jo lige finde ud af, om vi kan bo sammen først, tilføjer Michael, da vi spørger ind til en familieforøgelse.
Parret har et års bryllupsdag inden længe, men de vil ikke afsløre, hvordan dagen skal tilbringes, da Michael har arrangeret den som en overraskelse for Line.
Se billeder af parret øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser