'Gift ved første blik'-par leder efter fælles lejlighed - Her & Nu

'Gift ved første blik'-par leder efter fælles lejlighed

Det går kun én vej for parret, og det er fremad.

Af Louise Andersen - 18. januar 2019 kl. 14:55

Da ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen på DR1, var Kathrine fra Silkeborg og Michael fra Aarhus et af de par, der blev smedet sammen. I programmet sagde parret ja til at blive gift, og siden er det kun gået én vej for dem, og det er fremad.
Michael er ikke bleg for at beskrive Kathrine som sit livs kærlighed, og nu er parret klar til at tage næste skridt i forholdet. Det fortalte de til Reality Awards.
– Vi tager hinandens navne, og vi flytter forhåbentligt til Aarhus sammen i en lejlighed, der er vores, i stedet for en lejlighed, som jeg boede i først.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-babe flytter til udlandet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvornår Mascha mener, at et blogindlæg bliver for personligt


LÆS OGSÅ: Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad

Derfor blev det Aarhus

Der er flere grunde til, at parret netop er blevet enige om, at det er Aarhus, de gerne vil bo i. Kathrine og Michael bor lige nu i Silkeborg i Kathrines lejlighed.
– Vi bor i Silkeborg lige nu, og der pendler vi begge to til arbejde fra, og vi bruger begge to tre kvarter på at komme på arbejde. Så hvorfor ikke flytte til Aarhus?, sagde Michael.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee er klar til mere tv i 2019
Kathrine satser på, at hun kan finde et nyt job som folkeskolelærer i Aarhus. Hun har faktisk allerede varslet sin arbejdsplads, at hun nok ikke vender tilbage efter sommerferien.
– Det er de meget kede af. Man får en stærk relation til elever og kollegaer, og jeg er virkelig glad for min arbejdsplads. Så det bliver jeg mega ked af at sige farvel til. Og man ved jo aldrig, hvad man får, når man kommer et nyt sted hen – om man får de samme gode kollegaer og søde elever, men det håber jeg bare på, siger Kathrine.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører sønnens navn
Parret er dog enige om, at det hele nok skal gå alligevel. Du kan høre resten af interviewet med Kathrine og Michael herunder:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er værterne til ‘Melodi Grand Prix’
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den