'Gift ved første blik'-par fejrer 1 års dag med stor nyhed - Her & Nu

'Gift ved første blik'-par fejrer 1 års dag med stor nyhed

Michael og Kathrine tog et stort skridt på deres første bryllupsdag.

Af Louise Vilsbøl - 29. maj 2019 kl. 13:52

De blev gift ved første blik for rullende kameraer og kæmpe forventninger til både hinanden og deres match for præcis et år siden i går, og derfor kunne de på deres første årsdag også fejre 1 års bryllupsdag, og det gjorde de ved at tage en stor beslutning sammen.
LÆS OGSÅ: Er ‘Gift ved første blik’-Kathrine gravid?
– At blive gift med hinanden er et ret stort skridt i et parforhold, der er svært at overgå. Men der er jo en ting, der normalt hører sig med til at blive gift… Nemlig at skifte navne. Og det har vi nu gjort for yderligere at markere og fejre vores ægteskab. Det betyder, at vi nu hermed hedder Michael og Kathrine Kelså Harders, skriver Michael og Kathrine på deres blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Fie Laursens debut med at knalde på tv

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste
– Kathrine opgav sit mellemnavn, hvilket var svært at gøre, da hun ikke kun tilføjer til, men også mister noget af sin “identitet”. Hun har ikke længere sin mors efternavn, og hun deler heller ikke længere efternavn med nogle af sine søstre. Det skal hun lige vænne sig til. Nu har hun tilføjet Harders som sit efternavn, mens Michael har tilføjet Kelså.
Udover at fejre deres bryllupsdag med en tur på borgerservice, så udvekslede de gaver og var ude og spise, og aftenens sluttede med, at de genså deres vielse og nød den rødvin, Kathrine gav Michael i morgengave, mens de havde sommerfugle i maven. I weekenden står den på endnu mere fejring og selvforkælelse for det forelskede par.
Michael og Kathrine var ikke det eneste par, der havde bryllupsdag i går, også Stefan og Vanessa kunne i går fejre deres første år som mand og kone. Stefan og Vanessa danner ligesom Kathrine og Michael stadig par, men de har trukket sig fra offentlighedens søgelys og bor sammen i Esbjerg.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Vi skal være forældre