'Gift ved første blik'-Michael: Jeg mærkede, noget var galt - Her & Nu

'Gift ved første blik'-Michael: Jeg mærkede, noget var galt

Kathrine trak sig fra Michael i aftenens afsnit, og det var noget, han bemærkede.

Af Emilie Holm Egebro - 12. september 2018 kl. 20:43

I aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’ fulgte vi de fire par på deres bryllupsrejse. Mens der hos tre af parrene var en hel del uoverensstemmelser, virkede det umiddelbart som om Kathrine og Michael havde fundet melodien.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-deltager har født
LÆS OGSÅ: WOW! Så mange par og børn er skabt af ’Gift ved første blik’
Det viste sig dog i slutningen af afsnittet, og Kathrine var meget påvirket af Michaels mange komplimenter, da hun syntes, det blev for meget. Derudover følte hun ikke, at hun havde helt de samme følelser for Michael, som han havde for hende, og derfor kunne hun mærke, at hun trak sig, selvom hun egentlig ikke ønskede det.
LÆS OGSÅ: STOR ændring i ny sæson af ‘Den store bagedyst’
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid
Selvom Kathrine ikke havde delt sine tanker med Michael, fortæller han dog, at han godt kunne mærke, at noget var i vejen.
– Som man ser i programmet, var det jo lidt Kathrine, der havde styringen på bryllupsrejsen, men den dag, hvor vi er ude at se comedy, var det så mig, der havde planlagt hele vores dag. På den måde kunne vi begge være med til at bestemme og planlægge. I løbet af dagen syntes jeg, at det gik rigtig fint, og vi hyggede os, men da vi kom hjem om aftenen, og jeg skulle reflektere over dagen, kunne jeg godt mærke, at noget var galt, fortæller Michael til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær
– Jeg kunne mærke, at noget havde været lidt off. Vi havde haft det sjovt, sunget og holdt i hånd, så udefra kunne man ikke lige sætte en finger på, hvad det var, men der var bare et eller andet. Så jeg kunne ikke lige sige, hvad det præcis var, da Kathrine jo ikke havde delt sine tanker, men jeg følte bare, at noget var i vejen. Så jeg tænkte også, at det var noget, vi måtte tale om den efterfølgende dag. Især fordi vi netop er ret gode til at udtrykke vores følelser og tale om tingene begge to, hvilket man jo også ser i programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-hunk er blevet kærester med blogger-babe

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus


LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

Påvirket af manglende erfaring

Kathrine nævner i programmet, at hun føler sig lidt kvalt af Michaels mange komplimenter, og det ærgrer Michael lidt, at hun følte det sådan, da det netop var hans hensigt at gøre hende glad. I bagspejlet kan han dog sagtens se, at han nok skulle have holdt lidt igen:
– Jeg gav Kathrine mange komplimenter, fordi jeg tænkte, det ville gøre hende glad. Det kommer sig nok lidt af min manglende erfaring, så noget af det var måske lidt påtaget, fordi jeg gjorde det endnu mere, end hvad der var naturligt, fordi jeg tænkte, at det ville være godt, hvis jeg gjorde det. Det var jo så ærgerligt, for det fik jo ikke rigtig den effekt, som det var tiltænkt.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Eva: Vi gik lidt for hurtigt frem
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet gift
– Jeg syntes jo, at Katrine var rigtig sød, og jeg havde lyst til at lære hende at kende, så det var ikke, fordi jeg sagde noget, jeg ikke mente. Men det blev bare lidt for meget, fordi jeg var usikker på, hvordan jeg lige skulle handle i den her situation. Også fordi jeg lidt tænkte, at jeg som manden skulle gå forrest og sørge for, at hun virkelig følte sig glad og tilpas, men det blev så bare lidt for overdrevent.
Se næste afsnit af ‘Gift ved første blik’ næste onsdag klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold