'Gift ved første blik'-Lene jubler: Jeg er gravid

Lene fandt ikke kærligheden i programmet, men nu skal hun have barn med sin drømmemand.

Af Emilie Holm Egebro - 27. september 2016 kl. 13:16

Da ‘Gift ved første blik’ blev sendt i efteråret 2015, var Lene Kristine Konrad og Poul Bjørnlund-Larsen et af de par, som skulle sige ja til hinanden i kirken ved første møde. Kærligheden blomstrede dog langt fra, og allerede under optagelserne måtte parret sande, at de ikke var et match.
Sidenhen er der dog sket en hel del for 30-årige Lene. Lige inden programmet blev sendt i fjernsynet sidste år, blev hun nemlig kontaktet af en sød fyr:
– Tobias blev hængende, også efter programmet blev sendt. Og for mig var det helt åbenlyst allerede fra første date, at han var manden i mit liv. Han er et helt igennem fantastisk og dejligt menneske, og han har ro nok i sig selv til at være opmærksom og betænksom overfor alle, han møder. Han er sjov, klog og modig, forklarer Lene og fortsætter:
–  Han hjælper mig med at være mig selv, og jeg tror ikke, han synes, at jeg skal lave noget om på mig selv. Andet end måske, at jeg skal blive lidt bedre til at rydde op. Omkring juletid bliver vi forældre til en lille dreng, og vi er meget, meget glade og spændte. Tobias er også virkelig flot, så jeg håber, at vores børn kommer til at ligne ham.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Lene: Sådan føles det at se sig selv på tv
LÆS OGSÅ: Skilt på tv: Nu har ‘Gift ved første blik-deltager fundet kærligheden
‘Jeg fortryder ikke min deltagelse’
Selvom Lene ikke fandt kærligheden i ‘Gift ved første blik’, fortryder hun bestemt ikke, at hun deltog i programmet. Tværtimod.
– Det var en skør og sjov oplevelse at være med i eksperimentet. Jeg synes, at jeg havde en realistisk fornemmelse af, hvad det var, jeg gik ind til, og jeg synes, at jeg gjorde mit bedste, mens jeg var i det. Inden eksperimentet brugte jeg meget tid på at gruble over alle de forhold, jeg havde haft, som var gået i vasken, og jeg tænkte meget på, hvad jeg mon skulle ændre ved mig selv og min opførsel, fortæller Lene og tilføjer:
– Men efter programmet kom jeg frem til, at jeg egentlig ikke syntes, at jeg havde brug for at lave noget grundlæggende om ved mig selv. Selvfølgelig er jeg ikke perfekt, men hvem er det? I virkeligheden handlede det mere om, at jeg skulle finde en mand, som passede godt til mig. Alle eksperternes råd og vejledning var jo dybest set overflødig, når det var et forkert match. Og midt i at jeg fik denne indsigt, kom min kæreste så ind i billedet.
Lene arbejder på Roskilde Universitet, og Tobias skriver speciale i Filosofi på Københavns Universitet. Parret bor sammen på Vesterbro i København.
Se billeder af gravide Lene og Tobias øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.