'Gift ved første blik'-Katrine kommenterer på den nye sæson

Den populære deltager fra sidste sæson følger i år spændt med fra sofaen.

Af Emilie Holm Egebro - 20. oktober 2015 kl. 14:55

I sidste års sæson af ‘Gift ved første blik’ fulgte vi Katrine og Jakob, som forblev sammen efter programmet. Desværre holdt kærligheden ikke mellem parret, og Katrine har i dag fundet en ny kæreste.
De næste seks tirsdage er hun dog at finde godt plantet foran fjernsynet, når hun i spænding følger den nye sæson af det populære DR-program.
– Jeg fik overtalt familien og kæresten til at se ‘Gift ved første blik’ i tirsdags. Det var – som forventet – super nervepirrende at se programmet, og det værste er de klip, hvor man ser brudene stå og hyperventilere ude foran døren ind til vielsen. Pyha, der røg jeg godt nok en tur ned af “memory lane”, og sveden piblede frem i håndfladerne, skriver Katrine på sin blog og fortsætter:
– Jeg synes dog allerede, at den nye sæson tegner rigtig godt. De fire deltagere, som vi fik præsenteret i tirsdags, virkede alle som søde og sympatiske mennesker med benene godt plantet på jorden. Alt i alt er jeg næsten jubeloptimist efter at have set de to første par. Meget kan ændre sig – I know, men der var da ingen tåkrummende scener i denne runde, og alle virkede godt tilfredse med deres match. Skønt!
Se billederne af Katrine fra hun deltog i ‘Gift ved første blik’ øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine taler ud om kærligheden
LÆS OGSÅ: PREMIERE I AFTEN:’Gift ved første blik’ skal igen skabe kærlighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.