'Gift ved første blik'-Katrine jubler: Har fået lejlighed med kæresten

Den populære deltager er ekstra glad disse dage, da hun og kæresten har fået lejlighed sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 24. januar 2016 kl. 9:45

I begyndelsen af januar bad ‘Gift ved første’-blik favoritten Katrine Aakjær Nielsen os om at krydse fingre for, at hun og kæresten Jeppe snart ville finde en større lejlighed i Aarhus, som de kunne flytte ind. På trods af nyforelskelsen var Katrines lejlighed på kun 55 kvadratmeter nemlig blevet lidt for trang for parret. Nu ser det ud til, at drømmen er gået i opfyldelse.
– 2016 er skudt i gang med bravour. Jeppe og jeg kan nemlig juble over, at et styks 3-værelses lejlighed nu officielt er i hus per 15/3, så det varer ikke længe, før ‘Hyggehytten’ får nye rammer. Vi glæder os begge helt vildt! Tænk, at man kan være så heldig. Vi er altså snart nået dertil, hvor jeg overvejer et bette niv i armen, skriver en glad Katrine på sin blog.
– Det bliver især dejligt for Jeppe, at der nu endelig er plads til nogle af hans ting også, for på de nuværende 55 kvadratmeter var der ikke meget plads til et Jeppe-præg. Heldigvis er han dog med på, at glasborde og lædersofaer ikke får en levende chance for at snige sig over dørtrinnet, for jeg vil fandme kunne ligge på sofaen i bar mås uden at klistre fast.
Se billeder af Katrine og Jeppe øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager søger lejlighed med kæresten
LÆS OGSÅ: Lejligheden sat til salg: ‘Gift ved første blik’-par flytter til New York
LÆS OGSÅ: Smaskforelsket ‘Gift ved første’-blik-Katrine: Jeg har Jeppe-kuller
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.