'Gift ved første blik'-Katrine: Derfor er jeg med

Der er flere overvejelser bag, når man siger ja til at medvirke i et kærligheds-eksperiment.

Gift ved første blik
Af Mikkeline Andersen - 22. oktober 2014 kl. 20:25

Hvordan er det at blive gift med en person, som man aldrig har mødt? 28-årige Katrine Aakjær Nielsen fra Aarhus kan give svaret. Hun har nemlig prøvet det.
– Kort sagt, så er det grænseoverskridende, spændende, stressende, vildt og lærerigt, siger ‘Gift ved første blik’-deltageren til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg havde generelt en stor tiltro til eksperterne, så jeg var egentlig ikke så bekymret for at ende ud med et dårligt match.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’: Her er parrene
Frygtede tv mest
For mange ville de største overvejelser om at takke ja til et kærligheds-eksperiment som ‘Gift ved første blik’ være at skulle giftes med en ukendt person. Men ikke for Katrine.
– Jeg havde flest overvejelser omkring at skulle på tv. Faktisk var det mere skræmmende at skulle i tv og risikere at blive genkendt på gaden, end at skulle giftes med en jeg aldrig havde mødt, fortæller hun.
Familien og vennernes mening, om at Katrine skulle være en del af et eksperiment, var også i aarhusianerens tanker. Men den bekymring var ubegrundet.
– Det er virkelig imponerende, som de har heppet, opmuntret og trøstet, når det hele blev for stor en mundfuld. Derudover har selvtilliden fået et ordentligt skub, for når jeg kunne klare sådan en omgang, kan jeg vist klare det meste.
LÆS OGSÅ: Premiere på ‘Gift ved første blik’: Sådan er det gået parrene
Værd at tage chancen
Med eksperters hjælp blev de otte singler matchet til fire par. Netop eksperternes hjælp ser Katrine som en af fordelene ved programmet, men hun erkender samtidig, at man manglede alenetid, fordi der konstant var et kamera i nakken på en, fortæller hun. Alligevel valgte Katrine at gå ind til projektet.
– Det værste, der kunne ske var, at gommen ville løbende skrigende bort, så snart han så mig. Det ville da virkelig være et af livets store nederlag, siger Katrine og fortsætter:
– Det bedste, der kunne ske var, at jeg blev matchet op med mit livs kærlighed, så det var jo bestemt værd at tage chancen. Men selv hvis jeg ikke fik den store kærlighed ud af det, håbede jeg på i det mindste at blive klogere på mig selv, og ikke mindst på, hvad der går galt i min jagt på den eneste ene.
LÆS OGSÅ: HOT HOT HOT: Vind en dag med Christopher
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.