'Gift ved første blik'-Katrine debuterede som foredragsholder: Sådan gik det

Katrine fra sidste sæson af ‘Gift ved første blik’ kan nu skrive foredragsholder på sit cv.

Af Mikkeline Andersen - 21. oktober 2015 kl. 17:55

Den nye sæson af ‘Gift ved første blik’ er i fuld gang, men det betyder ikke, at deltagerne fra sidste sæson er ude af billedet. Katrine Aakjær Nielsen er nemlig debuteret som foredragsholder. Den 8. oktober holdt hun det første af to foredrag, og det gik slet ikke så dårligt, fortæller Katrine på sin blog.
– Hold nu kæft, hvor er jeg lettet, flyvende og i et forrygende humør! I torsdags (8. oktober, red.) holdt jeg mit første foredrag nogensinde, og det gik heldigvis over al forventning. Tænk sig, at folkeskolens stille pige pludselig stillede sig (næsten) frivilligt op foran 100 mennesker! Nøj, et lækkert selvtillidsboost, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine kommenterer på den nye sæson
Dulmede nervøsiteten
Selvom Katrine i ugerne op til foredraget havde været bekymret, så var hun rolig på selve dagen. Overraskende rolig, erkender hun.
– Jeg fik da også lige hapset et halvt glas dulmende hvidvin, inden det gik løs med mine fortællinger om mit (tidligere) miserable kærlighedsliv og de ret skøre oplevelser med ‘Gift ved første blik’, skriver Katrine og tilføjer:
– Det hjalp også virkelig meget på nerverne, at publikum var så søde, grinende, lyttende og nysgerrige hele aftenen igennem! Der var heldigvis også en god tålmodighed at hente, når jeg en gang imellem gik i stå midt i en sætning, og da teknikken drillede et kort sekund.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine: Jeg har endeligt fundet kærligheden
Tager imod ris og ros
De mange tilskuere til Katrines første foredrag stillede en masse spørgsmål, som hun overvejer at gøre til en del af sit næste foredrag, som finder sted den 5. november på Risskov Bibliotek.
– Jeg tager i øvrigt gerne imod både ris og ros, så jeg kan få finpudset detaljerne til næste måned, skriver hun.
Om Katrines nerver bliver mindre, når hun i starten af næste måned igen går på scenen, må tiden vise.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine brød sammen i Magasin
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.