'Gift ved første blik'-Katrine afslører dejlige nyheder

Katrine har fået job i hovedstaden, og hun er lykkelig.

Gift ved første blik
Af Emilie Holm Egebro - 6. marts 2015 kl. 13:25

Kun ét par fik for alvor kærligheden til at blomstre i programmet ‘Gift ved første blik’. Det var nemlig Katrine og Jakob, der stadig er sammen den dag i dag.
Det var en stor beslutning, da Katrine tilbage i december 2014 valgte at hive alle rødderne op i hjembyen Århus og flytte til København.
At flytte sammen viste sig at være den helt rigtige løsning for det forelskede par. Katrine har dog aktivt søgt job siden flytningen, hvilket ikke har været helt nemt for den kræsne Katrine. Nu viser det sig, at tålmodigheden giver pote.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par flytter sammen
Farvel til dagpenge

Katrine og Jakob valgte at forblive gift, men har i dag ladet sig skille, men er stadig kærester.  (Foto: DR)

Katrine og Jakob valgte at forblive gift, men har i dag ladet sig skille, men er stadig kærester. (Foto: DR)


Katrine Aakjær Nielsen havde ventet i spænding på en opringning, siden hun tirsdag i sidste uge havde været til jobsamtale. Hendes torsdag viste sig dog at ende i jubel, da hun var ude at løbe med Jakob.
– Da vi ramte de fire kilometer vibrerede min telefon endelig, og der var heldigvis fantastisk dejlige nyheder i den anden ende. Jeg udbrød vist også: “Jeg håber sgu, at det er sidste gang, I holder mig på pinebænken så længe”. Det havde dælme været en lang dag, men de lovede heldigvis at opføre sig pænt fremover, skriver Katrine på sin blog søndag.
Den 28-årige Katrine er dog stadig hemmelighedsfuld om jobbet.
– Jeg kan dog afsløre så meget, at jeg skal bruge mit hjælper-gen som kontormus på en uddannelsesinstitution, hvor jeg får meget med de studerende at gøre, og det er er den perfekte kombination for mig, skriver hun.
Læs mere om Katrine og hendes nye job på bloggen
LÆS OGSÅ: DR afslører: Ny sæson af ‘Gift ved første blik’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.