'Gift ved første blik'-hunk: Med mine planer bliver 2020 vildt - Her & Nu

'Gift ved første blik'-hunk: Med mine planer bliver 2020 vildt

Michael Sommer har store planer for det nye år.

Af Anna Løwe - 30. december 2019 kl. 20:58

Michael Sommer, der deltog i den sæsonen sæson ‘Gift ved første blik’ og snart kan opleves i ‘Ex on the Beach’, drømmer om helt nye karriereveje. Han starter nemlig på en ny uddannelse i det nye år.
– Jeg starter som personlig træner og nutrition coach i februar og regner med at være færdiguddannet i april, fortæller Michael Realityportalen og fortsætter:
– Jeg ønsker at fremme min egen sundhed og vil også gerne hjælpe andre med deres. Lige nu vil det nok være en sidebeskæftigelse, men på sigt er det min drøm at kunne leve af det.
LÆS OGSÅ: Vil du giftes? DR søger nye deltagere til ‘Gift ved første blik’ 

2020 bliver et brag

Det kommer angiveligt til at blive et vildt år for Michael, der har mange ‘jern i ilden’. Først kan vi se frem til at opleve ham – og måske en eks – i den kommende sæson ‘Ex on the Beach’, og derudover har Michael også andre planer for det nye år:
– Jeg vil kæmpe for, at I kommer til at se meget mere til mit projekt ‘Kærlighedsboblen’, hvor vi skal have besøg af en masse kendte ansigter.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr har taget 10 kg. på efter programmet
– Jeg udelukker heller ikke mere tv, og så skal min nye kærlighed da også nydes fuldt ud, fortæller Michael, der også skal fejre nytår med kæresten og gode venner i Hvidovre.
– Jeg hopper ind i det nye år på den bedste måde, så 2020 kan kun blive et brag, afslutter Michael.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne er blevet single
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR