'Gift ved første blik'-Henriette åbner op om svær barndom

Det er ikke kun Claus, der har haft det svært i barndommen.

Af Emilie Holm Egebro - 3. oktober 2019 kl. 13:38

Når DR-programmet ‘Gift ved første blik’ ruller over skærmen hver torsdag, er Henriette Hansen, 29, og Claus Henriksen, 33, et af de par, som virker til at have det godt sammen og dele mange fælles værdier og holdninger.
Parret er også meget ærlige overfor hinanden, og allerede i bryllupstalen fortalte Claus til Henriette, at han havde haft en svær barndom med meget mobning. Hvad vi dog ikke hører om på tv, er, at Henriette også selv har haft det svært som barn:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden
– Jeg har også haft en svær barndom lidt i stil med Claus, men ikke på samme plan. Det har været, fordi jeg har været meget ordblind, og så har jeg været taget meget ud af undervisningen og været til specialtimer, og så føler man sig udenfor. Man kommer udenfor det sociale, og det er svært. Derfor følte jeg mig ikke helt god nok, fordi jeg blev taget væk fra gruppen og skulle sidde for sig selv, fortæller Henriette til Realityportalen.dk. Hun slår dog fast, at hun kæmpede sig ud af den svære tid og fik det meget bedre i teenageårene.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? To ‘Gift ved første blik’-deltagere kender hinanden privat
LÆS OGSÅ: Nååårh: ’GVFB’-par viser barnet frem
– Selvom det ikke fylder helt så meget for mig, så kan Claus og jeg se hinanden, fordi vi ved, hvad hinanden har været igennem, og det, tror jeg, betyder meget. Vi kan spejle os i hinanden og har en forståelse for hinanden.Vi har snakket om ting, som andre ikke har kunnet være på bølgelængde med, hvilket har været rart, forklarer Henriette og tilføjer, at hun ikke har forsøgt at holde det skjult, at hun også har haft en svær barndom, det er blot ikke kommet med på tv.
Se billeder af Henritte i hendes lejlighed i Silkeborg øverst i galleriet.
Følg Henriette i ‘Gift ved første blik’ i aften klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Her er de nye ‘Gift ved første blik’-deltagere
LÆS OGSÅ: Efter TV 2-program: Nu har Kathrine og Michael fundet en lejlighed