'Gift ved første blik'-fyr forelsket i en anden, da dating-program begyndte

Stjernen fra ‘Gift ved første blik’ rejste til Brasilien for at deltage i ‘Ex on the Beach’ og finde kærligheden. Han måtte hurtigt forlade programmet igen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. april 2020 kl. 19:25

Som bekendt skal man jo blandt andet være single for at deltage i ‘Ex on the Beach’, og det var Michael Sommer også, da han sagde ja til at medvirke i reality-programmet.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vindere: Det brugte vi pengene på
Men én uge inden afrejse var han på en blind date med hans nuværende kæreste Maria Krohnborg, som var arrangeret af deres fælles veninde, og han blev med det samme vildt forelsket i Maria. På det tidspunkt var flybilletten til Brasilien allerede bestilt, og Michael stod nærmest med det ene ben i villaen.

Michael Sommer og kæresten Maria til Reality Awards 2020. Foto: Janus Nielsen


– Da jeg lander i programmet, begyndte jeg at savne hende meget, det påvirkede min deltagelse, da produktionen ønskede, at jeg skulle passe ind i deres koncept, de ønskede at jeg skulle være mere på og frembrusende og krævede blandt andet, at jeg skulle vælge, hvilken deltager jeg bedst kunne lide, selvom ingen af dem tiltalte mig, skriver Michael Sommer i et opslag på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Paradise’-finalen: Her er detaljerne, du ikke så

Var ramt psykisk af ‘Gift ved første blik’

Da Michael sagde ja til at medvirke i ‘Ex on the Beach’, gjorde han sig ikke så mange overvejelser. Han ville gerne finde kærligheden, som det ikke var lykkedes ham at finde gennem DR 1-programmet, og den oplevelse sad stadig i kroppen hos ham og havde ramt ham psykisk.
LÆS OGSÅ: SÅ SØDT: Nu har Daniel mødt Camillas søn
– ‘Gift ved første blik’ var hårdt på alle parametre, jeg åbnede mig helt op følelsesmæssigt for at gå ind i det hele med et åbent hjerte og give eksperimentet den chance, det fortjener. Når det så ikke lykkes, og man har lagt så meget energi i det, er det hårdt. Husker tydeligt, at jeg lagde alt mit overskud i min deltagelse. Hele 2019 var for mig ‘Gift ved første blik’, forklarer han.
LÆS OGSÅ: VINDEREN AF ‘PARADISE HOTEL’ 2020: Jeg vidste, at Sarah løj
Michael endte i ‘Ex on the Beach’ med at fortælle en fra produktionsholdet, hvilken situation han stod i. Derfra gik der ikke længe, før tabletten smed ham ud af villaen.
Så snart han fik sin telefon i hænderne, ringede han til Maria, som ventede på ham hjemme i Danmarks lufthavn. Siden har de to været kærester, og i januar flyttede de sammen i Michaels hjem.
Herunder kan du se Michaels opslag på Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

SANDHEDEN OM MIT EXIT OG MÆRKLIGE DELTAGELSE I EX ON THE BEACH Jeg tog afsted til Brasilien for at deltage i programmet, uden de store overvejelser, jeg var på det tidspunkt ramt hårdt mentalt, efter min deltagelse i Gift ved første blik på DR1. Men kort inden afrejse mødte jeg tilfældigvis den dejligste pige, Maria Kronholm, og bliver meget hurtig rigtig glad for hende, nok nærmere forelsket. Men jeg havde på daværende tidspunkt allerede fået flybilletterne og kunne ikke bryde kontrakten, så jeg tog afsted. Det skulle bare overstås. Da jeg lander i programmet, begyndte jeg at savne hende meget, det påvirkede min deltagelse, da produktionen ønskede at jeg skulle passe ind i deres koncept, de ønskede at jeg skulle være mere på og frembrusende, og krævede blandt andet at jeg skulle vælge hvilken deltager jeg bedst kunne lide, selvom ingen af dem tiltalte mig. Jeg følte ikke jeg kunne være mig selv, da det stod klart for mig, at mit hjerte var i Danmark. Vi måtte jo ikke snakke om ting hjemme fra, i programmet, så folk kunne forstå min situation. Jeg kom til at fortælle lidt, men det blev selvfølgelig klippet ud. Jeg savnede hende mere og mere som timerne gik, følelser som jeg ikke kunne dele med nogen i villaen. Jeg følte også at det var vildt forkert at være rejst afsted, det er jo et single program. Efter jeg var nede på stranden og hente en ny single, kunne jeg mærke at mit savn var så stort til Maria, at jeg ikke kunne finde ro, husker jeg skulle træne for at få bare lidt ro. Men jeg får ikke ro i hovedet, intet virker. Jeg vælger derfor at kalde en tilrettelægger op i microfonen, for at fortælle min situation, jeg bliver hurtigt hevet ud af programmet, da jeg fortalte det. De havde heldigvis fuld forståelse med det samme, men siger dog at det skal være tabletten der skal smide mig ud, så det gør den. Jeg forlod villaen om aftenen, jeg skulle bare hjem og fortælle hende, at jeg elskede hende. Så snart jeg fik min telefon ringede jeg direkte til Maria. Jeg fortalte hende at jeg var på vej hjem til Danmark, kun for at se hende. Hun hentede mig i lufthavnen, hvor jeg spurgte hende om hun ville være min kæreste, hun sagde ja! Forsættes⬇️

A post shared by Michael Sommer (Skatter) (@mrsommer91) on Apr 14, 2020 at 6:42am PDT