'Gift ved første blik'-deltager søger lejlighed med kæresten

År 2016 er allerede startet spændende for en ‘Gift ved første blik’-deltager, der kigger på lejlighed med sin kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 9. januar 2016 kl. 17:30

I oktober afslørede ‘Gift ved første blik’-favoritten Katrine Aakjær Nielsen, at hun havde fundet kærligheden. Og i december flyttede kæresten, sønderjyden Jeppe, ind hos Katrine i Aarhus. Nu er parret klar til næste skridt sammen.
–  I dag skal vi ud at se på en større lejlighed, som vi blev tilbudt lige inden jul, så nu må vi se, om det nye år starter ud med en flytning. Så er der jo også bedre plads til den lidt bredere mås. Send gerne krydsede fingre i vores, og måsens, retning, skriver Katrine søndag på sin blog.
Hun og kæresten Jeppe har fejret nytåret sammen i Egypten, hvor de har nydt hinandens selskab i fulde drag.
– Efter en ferie bliver man altid spurgt til, om man har oplevet noget spændende, men til det må jeg sige ‘Næh’. Rent faktisk har vi ikke oplevet en døjt andet end bugnende buffeter, kolde drinks og brandvarme strandstole, men hvad mere har man egentlig brug for, når man er nyforelsket?, skrev den charmerende Aarhusianer på sin blog efter hjemkomsten.
Se billeder af Katrine og Jeppe øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Smaskforelsket ‘Gift ved første’-blik-Katrine: Jeg har Jeppe-kuller
LÆS OGSÅ: Lejligheden sat til salg: ‘Gift ved første blik’-par flytter til New York
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.