‘Gift ved første blik’-deltager: Sådan var det at have sex med Pernille

Under bryllupsnatten på Skodsborg Kur- og Badehotel blev 36-årige Michael og Pernille, 29, opfordret til ikke at have sex. Men det blev der lavet om på under bryllupsrejsen til Læsø.

Af Kenth G. Madsen - 9. september 2021 kl. 21:01

Masser er tiltrækning, kærtegn og lidenskabelige kys. Sådan har seerne kunnet opleve Michael og Pernille i ‘Gift ved første Blik’. Og selvom produktionen opfordrede dem til ikke at have sex kort efter deres første møde og det arrangerede ægteskab, så blev der lavet om på det faktum under bryllupsrejsen på Læsø, hvor bryllupsrejsen var henlagt. Der kom sex på menuen, afslørede parterne i aftenens afsnit.

– Det føles naturligt og meget rart, sagde han.

– Det var godt at få den barriere af vejen, sagde hun i programmet, mens han her uddyber samlivet overfor HER&NU/Realityportalen.

– Det føltes helt naturligt. Det var bare noget, vi havde lyst til. I starten var det grænseoverskridende at sove i seng sammen, og tiltrækningen vækkes jo også af, at man ligger i sit undertøj, konstaterer Michael.

– Sex er intimt og en vigtig del af et forhold. Men jeg synes ikke vores forhold er blevet anderledes af det. Hvis ikke der er tiltrækning til sex, så skal man jo kun være venner, mener Michael om sagen.

LÆS OGSÅ: Mette om sex-kontrakt: Sådan har jeg ikke fået den før

Michelle Kristensen måtte melde fra til ‘Vild med dans’ på grund af graviditet. Artiklen fortsætter under videoen.


Hans afsløring af intimiteten i programmet har dog ikke været helt let.

– At indrømme overfor seerne at have haft sex gør, at mit sexliv bliver et samtaleemne, og det skal jeg nok lige vænne mig til, selvom det er en naturlig del af det at være menneske, forklarer Michael bosiddende i Rudkøbing.

– Vi havde virkelig en god tur til Læsø, og jeg er synes klippet er meget retvisende. Vi hyggede os virkelig, siger Michael

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager ramt af graviditetsgener

I det kommende afsnit skal parrene flytte sammen og få en hverdag til at fungere med alt, hvad dertil hører af plusser og minusser. Michael bor i Rudkøbing og hun i Horsens – en afstand på små to timers kørsel i bil.

– Heldigvis ville Pernille gerne bo på Langeland. Det er en stor lettelse for mig, men vi kommer også til at bo hos hende ind imellem, afslører han.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer i ‘Robinson Ekspeditionen’