'Gift ved første blik'-deltager med i 'Robinson Ekspeditionen'

Han fandt ikke kærligheden på DR – nu kaster han sig ud i et nyt tv-eventyr.

Af Jonas Sand - 14. juni 2016 kl. 12:01

Ulrik Pihl jagtede kærligheden i ‘Gift ved første blik’, men ægteskabet med Ane Fleischer Larsen holdt ikke. Og nu kaster han sig ud i et nyt tv-eventyr, der denne gang er noget mere fysisk krævende.
Fynboen er nemlig med i den kommende sæson af det populære TV3-program ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor han gør blandt andre Caroline Petersen og botoxkongen Kim Novaa selskab.
– Det er noget, jeg altid har drømt om, og da TV3 kontaktede mig, så takkede jeg ja til at deltage, fortæller Ulrik til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Bekræftet: Botoxkongen med i ‘Robinson Ekspeditionen’
LÆS OGSÅ: Bekræftet: Sexglad paradiso med i ‘Robinson Ekspeditionen’
Krævede overvejelse
Selv om Ulrik altid har drømt om at medvirke i programmet og har fulgt med i stort set samtlige sæsoner, så krævede det alligevel en del overvejelser, før han i sidste ende takkede ja.
– Selvfølgelig skulle jeg lige overveje det. Det er jo ikke noget, man bare lige kaster sig ud i. Men det passede ind i mit liv lige nu – næste år skal min søn konfirmeres, og året efter ved man jo ikke, hvor man er i livet – så det skulle være nu, siger Ulrik, der som fast seer godt ved, hvor hårdt det kan være at deltage.
– Ja, det skulle jeg også lige have med i overvejelserne. Men jeg løber meget og er i god form, og nu har jeg nået en alder, hvor jeg kender mig selv. Der var en del med, der var yngre end mig, og jeg er ikke sikker på, at jeg var klar oveni hovedet, da jeg havde den alder, slutter Ulrik.
LÆS OGSÅ: Botoxkongen: Vi donerer gevinsten til velgørenhed
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.