‘Gift ved første blik’-deltager ramt af graviditetsgener

Selvom der er stor lykke forbundet med en graviditet, så er det stadig hårdt.

Af Rikke Lynge - 27. august 2021 kl. 14:57

Michael og Katrine Kelså Harders, der fandt kærligheden til hinanden i DR1-programmet ‘Gift ved første blik’, venter sammen deres første barn til februar. Selvom lykken overskygger generne ved at være gravid, så kan det stadig være enormt udmattende som kommende mor at være gravid, det fortæller Kathrine om i en story på Instagram.

Bedst som Kathrine troede, at hendes graviditetskvalme var ved at aftage, så er den kommet igen med endnu større fart.

Michael & Kathrine til Reality Awards 2018 (Foto: Uffe Kongsted)

LÆS OGSÅ: Forladt af ‘Prince Charming’: Nu har han fundet kærligheden

– I går skulle jeg kaste helt vildt op sådan spontant. Det gik virkelig fra, at jeg havde det fint, og ti minutter efter kastede jeg op. Jeg troede, jeg var færdig med at kaste op, og så var det ikke slut. Jeg tror, at der kommer perioder, hvor hormonerne er mere vilde, som gør, at jeg nogen dage kaster op, og nogen dage har det fint, fortæller Kathrine.

Hvem der også venter barn er den kommende ‘Robinson’-deltager Ninos, hvis kæreste kan føde når som helst. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Gift på sin fødselsdag: Det glemmer jeg aldrig

For to uger siden havde Kathrine den værste dag i sin graviditet.

– Jeg havde det mega ringe, og jeg var nødt til at tage hjem fra arbejde, fordi jeg bare kastede sådan op, og jeg havde ikke kastet op i fem dage på det tidspunkt, og så kastede jeg bare op fem gange på under 24 timer. Om aftenen, da jeg kiggede mig selv i spejlet, så havde jeg fået den der linea nigra (pigmentstreg red.), så der var helt klart gang i noget hormonelt i min krop, fortæller Kathrine, hvis graviditet tager tydeligt fart i disse uger.

– I går, da Michael kom hjem fra brætspilsklub, så sagde han også; “det er første gang, jeg har kigget på dig og tænkt, wow du er gravid”, så der var også været gang i den i går, hvor jeg også havde sindssygt ondt i min livmoder på den gode måde, fordi den har udvidet sig, forklarer Kathrine.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian er tilbage i Danmark: Jeg skal på detox

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand var i tvivl om deltagelse: Jeg sagde nej